16. apr 2020 Hverdagen med MK

Spørgsmål og svar til camps på app, online magasin og produkter

Der er godt gang i spørgsmålene for tiden. Vi får pt dagligt over 200 mails på direkte mailen og over 100 beskeder på instagram. Så vi håber, I har lidt tålmodighed. For at nedsætte de mange beskeder har vi lavet dette indlæg i dag, som vi meget håber I vil læse. For det vil hjælpe os enormt og det vil med stor sandsynlighed også hjælpe dig!

Til MK camps på appen

Kan jeg få videoerne på appen op på mit fjernsyn?
Svar: Hvis du gerne vil have dine træningsvideoer op på en større skærm, så kræver det, at du har noget teknologi som kan snakke sammen. Det vil sige, at man kun kan chromecaste videoer fra en Android-enhed. Hvis man ønsker at gøre det fra en iPhone eller iPad, så skal man have et apple-tv.

Kan man få sin camp over på sin iPad?
Svar: Hvis du har købt en MK on-the-go camp eller en MK træningscamp på vores app, så kan du godt få det over på din iPad, hvis iPad og din telefon bruger det samme apple-id. Hvis det er dit barn eller kærestes apple-id, så kan du ikke.  Det er via dit apple-id, at du køber en camp, så derfor vil det kun være muligt at trække din camp med over på din iPad, hvis apple-id’et er identisk.

Jeg har ikke fået tilsendt en kode til login på appen, efter at have indtastet mit telefonnummer – hvad gør jeg?
Svar: Her skal du være obs på, om det er den rigtige landekode, der er indtastet, når du indtaster telefonnummer. Landekoden for Danmark er +45. Landekoden SKAL være tilstede, hvis man skal have en kode tilsendt til sin telefon. Hvis der ikke er opgivet en landekode, kan man ikke få tilsendt en kode, og den kode skal man bruge for at logge ind på sin profil på appen.

Til MK online magasinet

Kan jeg gemme MK online magasinet på min telefon eller tablet?
Svar: Ja, det kan du godt. Hvis du f.eks. har en iPhone, så kan du gemme den ved at tilføje den i dine bogmærker eller lægge den på din hjemmeskærm. Så har du den altid lige ved hånden, og er kun et enkelt klik væk fra dit online magasin. Husk du altid kan bruge google til at finde ud af hvordan du tilføjer noget til din hjemmeskærm, eller spørg en i din omgangskreds.

Kan man printe MK online magasinet?
Svar: Nej, vores MK online magasin er lavet til at være online. Hvis vi skal gøre det muligt at printe, så forsvinder alt det sjove ved online magasinet. Så du kan ikke printe det. Derimod kan du sagtens printe dit tillæg til magasinet, da det er lavet som en pdf-fil. Derfor samler vi altid magasinet opskrifter i en pdf, så disse kan printes.

Kan man printe e-bøger, manualer, opskriftstillæg m.m.?
Svar: Ja, men du skal selv være obs på at ændre inde i dine printer indstillinger, hvis det driller dig. Vi får nemlig en del henvendelser om, at man har problemer med at printe det, men du skal man selv ind og rette i sine indstillinger så de er tilpasset og kan printes. Det er dog ret simpelt at gøre, så  det burde fungere fint.

Til MK produkter

Hvor finder jeg mit produkt, når jeg har downloadet det?
Svar: Når du har hentet dit produkt, kan du finde det i dine downloads eller overførsler. På din computer, vil det oftest være inde i din browser, f.eks. Google Chrome, Safari eller lignende, og der vil være et symbol med en lille pil – ofte oppe i hjørnet. Her skulle dit produkt gerne ligge.
Hvis ikke, så søg gerne i dine overførsler eller arkiver  – dit produkt ligger højest sandsynligt dér.

Du kan læse mere om vores MK online camps her.

Go´aften!

 

MK NyhedsbrevTilmeld