Mission sund aftensmad
23. dec 2020 Hverdagen med MK

Sund aftensmad til jer alle – min 10. bog er nu på hylderne

Min 10. bog står nu ude på hylderne i landets boghandlere. Så’ der nem sund aftensmad. 📚

Tju-hej, hvor der går, og sikke en glæde – vi nåede det hele inden jul, og jeg fik skrevet en lille hilsen i 850 stk. forudbestilte eksemplarer af ‘Mission sund aftensmad‘. Jeg håber, I får glæde af de mange sunde opskrifter.

Hurra for, at der kan ske SÅ meget på 8 år. 💚

Dengang, for 8 år siden, sad jeg til mit første salgsmøde hos forlaget Lindhardt og Ringhof. Jeg skulle overbevise dem om flere ting.

✔️ At jeg godt kan skrive en bog, som folk gider at læse.
✔️ At jeg både kan skrive og lave opskrifter.

Jeg havde en lille smule erfaring med begge dele fra min tid som freelancer på sundhedsmagasinet I FORM, imens jeg også arbejdede som personlig træner og holdinstruktør.

Men at skrive en bog? På det punkt var jeg helt grøn, og jeg havde kun været på et enkelt madfoto-shoot. Men det behøvede jeg jo ikke at fortælle … 😄

Mission sund aftensmad

Vi legede julemandens værksted, da teamet og jeg stod på kontoret og gjorde bøgerne klar til postmanden. Lidt hyggeligt. 🎁🎁

Jeg lærte det på den hårde måde

… Faktisk gav jeg forlaget en fornemmelse af, at jeg var yderst rutineret i at skrive og ikke mindst i at lave en masse opskrifter på ingen tid og style dem pænt.

Jeg fik grønt lys – men hold da op, hvor blev jeg klogere!! Shit, nogle fotodage. Jeg stod og lavede mad morgen, middag, aften og nat, og jeg havde ikke en eneste mening om, hvordan jeg ville have de sunde retter til at se ud. Så jeg lærte det på den hårde måde med masser af øvelse og hårdt arbejde.

Hvis du kigger på madbillederne i min bog. ‘Spis og træn efter din kropsform‘, så er stilen meget forskellig fra det look, som MK-billlederne har i dag. Men lærerigt var det!

Spis og træn efter din kropsform

Bogen udkom i december 2013 og solgte faktisk meget fint.

Jeg har lært så meget af alle jer

Nu sidder jeg så her 7 år senere og er klar med endnu en bog, min 10. bog. En del er sket i løbet af de år.

Dels er jeg blevet meget dygtigere, mere dybdegående og mere tålmodig. Og så har jeg fået en meget større og bredere viden fra de allermest værdifulde kilder, nemlig JER derude. Flere end 100.000 mennesker har været på en af mine fysiske eller digitale bootcamps, jeg har mødt jer til mine foredrag og ellers på de sociale medier, hvor I giver jeres mening til kende. Det er skønt!

Jeg har lyttet og lært så meget, og det er en fornøjelse at formidle den viden ud til endnu flere danskere, der gerne vil skabe en sundere livsstil eller er i gang med et vægttab.

I har lært mig noget om, hvad der er sværest, når det gælder den sunde livsstil, hvor nogle mennesker også har lyst til at tabe et par kilo eller flere.

Ny opskriftsbog

I er med til at gøre mine produkter bedre, fordi I deler jeres op- og nedture med MK i forbindelse med jeres livsstilsændring. Så bare TAK! 💚

Vi bruger kun 15-45 minutter på aftensmaden

Jeg kigger også på diverse undersøgelser og statistikker, når jeg udvikler nye produkter. En undersøgelse lavet af Madkulturen viser, at folk typisk bruger mellem 15 og 45 minutter på at lave aftensmad, og kun 8% bruger 45 minutter.

Ifølge Madkulturen serverer danskerne blandt andet meget rugbrød og fastfood, og det fik mig til at begynde på min nyeste bog med en mission om at trylle de fastfoodretter, som vi elsker allermest, om til sunde og nærende alternativer, hvor vi får masser af sundhed og næring frem for tomme kalorier. Du finder blandt andet fem sunde opskrifter på yderst smagfulde pizzaer. Glæd dig! 🍕

Pizza med kylling og bacon.

Højtbelagt pizza.

Pizza med sød kartoffel, rosmarin og mozzarella.

Pizza med chorizopølse.

Pizza a la pasta.

Mission sund aftensmad

Læs mere om bogen her, og få fingrene i den hos din lokale boghandler eller på nettet. 💚

100 aftensmadsopskrifter til hverdagen

Min mission er at inspirere dig og vise dig, at du godt kan lave sunde, grøntsagsfyldte og mættende måltider på max. 30 minutter – som smager enormt godt. Bogen indeholder 100 sunde opskrifter på aftensmad til hele familien.

Jeg glæder mig virkelig meget til at høre din mening om opskrifterne, og må maden få dit mundvand til at løbe.

Xx Michelle ❤️ og glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen