Sund grøn pizza
30. apr 2020 MK principperne

Sund pizza

Vi er vant til den traditionelle pizza med en lys bund, tomatsovs og ost. Ja, det er ikke ligefrem en sundhedsbombe, men man kan faktisk godt gøre pizza spisningen til et sundt måltid. Du får opskriften på min grønne pizza, som er lidt anderledes end den normale pizza – men det gør den altså ikke dårligere 😉

Den grønne pizza er lavet på en lækker pizzadej med søde kartofler, den lækreste ærtepesto og nem topping.

Grøn pizza til 4 personer

sund mk pizza

sund mk pizzaMK principperne
1 stor knytnæve protein (æg og tun), 1 lille portion fedtkilde (pinjekerner, parmesan og olie), 1 knytnæve tætpakkede kulhydrater (fuldkornshvedemel og rugmel) og grøntsager.

Andre opskrifter på sunde MK pizzaer

Minipizzaer
På appen finder du min Alt-i-en-minipizza, som er genial til både frokost, aftensmad, madpakken, køreturen – you name it! Du finder opskriften på de sunde mini pizzaer i appen, under opskriftspakken “Aftensmad #1”.

sund minipizza

Hurtig opskrift på pizza
I min nyeste kostplan, som du får med gratis, hvis du køber MK Magasinet for april 2020, kan du finde opskriften på højbelagt lynpizza. Det er den lynhurtig at lave – den tager nemlig kun 15 sprøde minutter. Perfekt opskrift, hvis du gerne vil have en hurtig aftensmad, men stadig gerne vil forkæle dig med lidt comfort-food.

højbelagt pizza

Bon appetit!

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen