Snacks

Æggemuffins med bacon

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
10 portion

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skær peberfrugten, forårsløg og bacon ud i mindre stykker. Kom bacon på en varm pande, og lad det stege i 3-4 minutter. Kom så forårsløg, rød peberfrugt og spinat på panden sammen med baconen, og lad det stege, til spinaten er faldet sammen. Pisk æg sammen med krydderierne, og rør grøntsagsblandingen fra panden i æggemassen.

3. Fordel æggemassen i 10 store muffinforme, gerne af silikone. Bag dem i 25-30 minutter. Lad dem køle af.

4. Spis 1 muffin, evt. drysset med purløg, sammen med gnavegrønt til et snackmåltid.

5. De kan holde sig på køl i 3 dage, og du kan fryse dem.

Tip
Spis 2 muffins sammen med 1/2 portion fedtkilde og gnavegrønt, så har du et komplet MK morgenmåltid. Din fedtkilde kan fx være 1/4 avocado eller cheddar.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen