Snacks

Hjemmelavede bananispinde

Jeg lærte bananispinde at kende, da jeg gik i børnehave. Når vi var rigtig heldige, fik vi frosne bananer om eftermiddagen, og jeg elskede det – og det gør jeg stadig. – Ved at dække dem med chokolade, får du fedtstof til bananen, så dit blodsukker ikke hopper på en rutchebanetur

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 4

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.8 4
8 stk.

ingredienser

8 stk.

Topping

Bananispinde
Halvér bananerne og tag skrællen af dem. Sæt hver halve banan på en pind.

Smelt chokoladen over vandbad, hæld den over bananerne og drys med topping. Du bestemmer selv, hvordan bananer skal pyntes.

Lad chokoladen størkne og spis derefter bananerne med det samme eller kom dem i fryseren natten over, så de bliver til en slags hjemmelavede ispinde.

Tip
Du kan sagtens droppe nødder og frysetørrede bær og blot bruge den smeltede chokolade.

MK principperne
½ portion fedtkilde (chokolade og nødder) og 1 stk. frugt (banan)

Psst, har du også prøvet min hjemmelavede sommeris?

Find alle MK Universets opskrifter her – til din sunde livsstil eller dit vægttab.


MK Nyhedsbrev



Tilmeld