Hasselnødder

Tilberedning
Hasselnødder kan bruges som et nemt og hurtigt mellemmåltid, i hjemmelavet granola, som topping på morgenmaden eller som en crunchy tilføjelse til salater. De kan også bruges i bagværk og desserter for at tilføje en rund og nøddet smag. Hvis du bager hasselnødderne i ovnen, får de en lidt nougatagtig smag. Tjek alle MK Universets desserter ud, og de mange sunde opskrifter.

Næringsstoffer
Hasselnødder er en kilde til fedt og rige på kostfibre og mineralet mangan.

MK principperne
20 stk. (28 g) svarer til 1 portion fedtkilde. Læs mere om MK principperne her, og se de mange før- og efterbilleder af MK campere, der har opnået et flot vægttab på Michelle Kristensens slankende principper.

I MK anbefaler vi at vælge usaltede nødder, men engang i mellem er det helt okay med de saltede nødder. De tæller også som fedtkilde.

 

MK Nyhedsbrev



Tilmeld