Dessert og sødt Snacks

Bananispinde

Jeg lærte bananispinde at kende, da jeg gik i børnehave. Når vi var rigtig heldige, fik vi frosne bananer om eftermiddagen, og jeg elskede det – og det gør jeg stadig. Ved at dække dem med chokolade, får du fedtstof til bananen, så dit blodsukker ikke hopper på en rutchebanetur. Og så smager det bare godt.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
8 stk

Bananis

8 stk

Topping

  • 1 spsk. hakkede pistacienødder
  • 1 spsk. frysetørrede hindbær
  • 1 spsk. tørrede, spiselige rosenblade (kan undlades)
  • 8 stk. spisepinde

1. Halver bananerne, og tag skrællen af dem. Sæt hver halve banan på en pind.

2. Smelt chokoladen over vandbad, hæld den over bananerne, og drys med topping – Du bestemmer selv, hvordan bananerne skal pyntes.

3. Lad chokoladen størkne, og spis derefter bananerne med det samme, eller kom dem i fryseren natten over, så de bliver til en slags ispinde.

Tip
Du kan sagtens droppe nødder og frysetørrede bær men blot bruge den smeltede chokolade.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld