Snacks

Bananispinde

Jeg lærte bananispinde at kende, da jeg gik i børnehave. Når vi var rigtig heldige, fik vi frosne bananer om eftermiddagen, og jeg elskede det - og det gør jeg stadig. - Ved at dække dem med chokolade, får du fedtstof til bananen, så dit blodsukker ikke hopper på en rutchebanetur

8 stk.

ingredienser

  • 4 store bananer
  • 50 g mørk chokolade
8 stk.

Topping

  • 1 spsk hakkede pistacienødder
  • 1 spsk frysetørrede hindbær
  • 1 spsk hakkede hasselnødder
  • 1 spsk tørrede, spiselige rosenblade
  • 8 spisepinde

Bananispinde

  1. Halvér bananerne og tag skrællen af dem. Sæt hver halve banan på en pind.
  2. Smelt chokoladen over vandbad, hæld den over bananerne og drys med topping. Du bestemmer selv, hvordan bananer skal pyntes.
  3. Lad chokoladen størkne og spis derefter bananerne med det samme eller kom dem i fryseren natten over, så de bliver til en slags ispinde.

Tip

Du kan sagtens droppe nødder og frysetørrede bær og blot bruge den smeltede chokolade.