Blåbærpandekager
Jeg lavede denne opskrift til min bog “Mindre mavefedt, mere energi” for en del år siden. Men den holder stadig 100%. Det er en skøn morgenmad til weekenden eller de rolige morgener, hvor du ikke skal skynde dig ud af døren.
1. Blend alle ingredienserne, på nær blåbær, sammen i en blender.
2. Kom massen i en skål og rør blåbær ud heri.
3. Steg pandekagerne på panden sammen med kokosolie i ca. 2 min på hver side. Husk at have tålmodighed med den første pandekage. Den skal altid have lidt længere tid end den andre.
4. Spis 2 pandekager sammen med 1 håndfuld bær og evt. en klat skyr.
Tip
Kan fryses.
0,25 tsk. stevia kan udskiftes med 1 spsk. akaciehonning eller agavesirup.
Prøv at komme revet skal fra ½ økologisk citron eller ½ økologisk appelsin i dejen. Det smager også himmelsk og en meget let måde at ændre smagen på. Denne morgenmad er især god, hvis du har lyst til en lidt sød morgenmad. Lav en portion til fryseren, så du altid har en ved hånden! Du kan også spise 1 pandekage som en snack.