Morgenmad

Blåbærpandekager

En skøn morgenmad til weekenden eller de rolige morgener

8 stk.

Blåbærpandekager

  • 1 dåse kikærter
  • 1 dl havregryn
  • 4 store æg
  • 2 tsk fiberhusk
  • ½ tsk bagepulver
  • 2 dl blåbær (evt fra frost)
  • 1 knivspids stevia eller 1 spsk. akaciehonning
  • Olie til stegning

Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne, på nær blåbær, sammen i en blender. Kom massen i en skål og rør blåbær ud heri. Steg pandekagerne på panden sammen med kokosolie i 1-2 min på hver side.

Spis 2 pandekager sammen med 1 håndfuld bær og evt en klat skyr.

Kan fryses.

Og så et lille tip!

Prøv at komme revet skal fra ½  øko citron eller ½ øko appelsin i dejen. Det smager også himmelsk og en meget let måde at ændre smagen på. Denne morgenmad er især god, hvis du har lyst til en lidt sød morgenmad. Lav en portion til fryseren, så du altid har en ved hånden! Du kan også spise 1 pandekage som en snack.