Aftensmad

Chili con pollo med blomkålsris og guacamole

Denne opskrift leder mig hen på mexikanske fornemmelser, og det er jeg bare helt okay med! Sådan en omgang chili con pollo smager skønt og hjælper med at skære lidt ned for det røde kød. Her får du en MK-venlig udgave.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
Til 4 personer

Blomkålsris

Til 4 personer

Chili con carne

Til 4 personer

Guacamole

1. Skær løg og hvidløg i mindre stykker, og svits dem i olie, til de er lysebrune.

2. Tilsæt kyllingen, og svits det, til det er helt brunt.

3. Tilsæt alle krydderierne, og rør rundt. Kom herefter de resterende ingredienser i, og lad sovsen simre ved svag varme. Smag til med chili efter 10 minutter.

4. Tørrist mandler på en pande i 2 minutter. Lad dem køle af.

5. Kør alle ingredienserne til guacamole sammen i en foodprocessor.

6. Kør blomkål i foodprocessoren (husk at vaske foodprocessoren efter du har lavet guacamole), så det bliver lige så fint som ris, eller riv det fint på et rivejern.

7. Servér chili con polloen med blomkålsris og en god klat guacamole.

Tip
Du kan også servere med en klat fuldfed creme fraiche. Det smager også skønt!

MK principperne
1 portion svarer til:
1 knytnæve protein (hakket kylling og kidneybønner), 2/3 portion fedtkilde (olie, mandler og avocado) og grøntsager.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne