Dressing og dip Salater

Mexico knas

Jeg ELSEKR stegt eller grillet spidskål, og jeg tror, du vil gøre det samme, hvis du endnu ikke har smagt det.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Salaten

  • 1/2 stk. spidskål
  • 1 tsk. olie til panden
2 person

Guacamole 

  • 1 stk. avocado
  • 14 stk. cherrytomater
  • 1/4 stk. rødløg
  • 2 stk. juicy dadler (uden sten)
  • 1/4 stk. saft og skal fra øko citron
  • 1/4 tsk. salt
  • 1 håndfuld friske koriander (kan undlades)
2 person

Topping

  • friske koriander
  • citronskal

1. Kom olie på panden og fyr op under panden.

2. Skær spidskålet i kvarte. Kom dem på den varme pande og steg dem på alle sider i ca. 3-4 min.

3. Kom kødet fra avocadoen i en skål. Skær cherrytomaterne i mindre stykker. Finhak rødløget, dadlerne og koriander og kom alle ingredienserne til guacamolen ned i en skål og mos det sammen.

4. Servér spidskål og guacamolen sammen. Drys med citronskal og koriander. Simpelt, men virkelig lækkert.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld