Aftensmad Frokost Morgenmad

Den salte

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Bund

2 person

Fyld

2 person

Tilbehør

  • gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

2. Vrid spinat fri for væske, og kom den op i en blender sammen med resten af ingredienserne til bunden.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade, og bag den i ca. 12-15 minutter. Lad spinatbunden køle af.

4. Skær avocado og cherrytomater i tynde skiver, og fordel dem på spinatbunden. Kom herefter laks og feldsalat på. Rul rouladen sammen, og kom den på køl i minimum en time, før den skal spises.

5. Servering: Skær rouladen i skiver, fordel dem på to tallerkner, og spis gnavegrønt til.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld