Dessert og sødt Snacks

Chokoladebrud

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
8 portion

Chokoladebrud

  • 50 g blandede nødder
  • 8 stk. juicy dadler
  • 50 g chokolade, 70%
  • 1 knsp. salt
  • 1/4 stk. revet skal fra øko-appelsin (kan undlades)

1. Hak nødderne groft. Fjern stenen fra dadlerne, og skær dem i mindre stykker.

2. Smelt chokoladen, og riv evt. appelsinskallen deri.

3. Kom hakkede nødder og dadler op i en skål, og hæld chokoladen over og rør rundt – så chokoladen dækker både nødder og dadler.

4. Vend nøddemassen ud på et stykke bagepapir, og glat det ud, så det er ca. 1 cm højt.

5. Drys evt. med lidt ekstra appelsinskal og salt på toppen, og lad chokoladen størkne.

6. Bræk eller skær massen ud i 8 dele.

7. Spis et stykke sammen med ½ stk. frugt, og 1 håndfuld grøntsager, hvis du er mere sulten.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen