Morgenmad Snacks

Tropisk granola

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
37 portion

Sovs

37 portion

Fyld

1. Tænd ovnen på 150 grader, varmluft.

2. Blend alle ingredienserne sammen til sovsen.

3. Hak hasselnødderne groft, og bland herefter alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål, og hæld sovsen ovenpå. Rør rundt, så sovsen fordeles over hele fyldet.

4. Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag granolaen i ca. 60 minutter, og rør rundt hvert 10. minut. Hold øje med den efter 45 minutter. Når granolaen begynder at blive gylden og føles tør, så er den færdig. Hvis den begynder at blive lidt for mørk, så skru ned for graderne, og giv den i stedet lidt længere tid.

5. Spis 3 spsk. tropisk granola ovenpå 200 g skyr sammen med et stykke frugt. Så har du et komplet morgenmåltid.

Tip
Husk, du også kan nøjes med at lave en halv portion. Men jeg lover dig, at når du først har lavet granolaen én gang, så kommer du til at elske den om morgenen – og så er en portion hurtigt væk, hvis I er flere granola-fans.

En halv ananas svarer til ca. 500 g uden skræl.

Granolaen kan holde sig i en måned, hvis den er helt tør, når du tager den ud af ovnen. Lad den køle helt af, inden du pakker den i en tætsluttet beholder.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen