Aftensmad Dressing og dip Frokost Vegetarisk

Falafel wrap

Falafler er lækre – især når de er hjemmelavet. Til forskel fra de falafler du køber, har jeg her droppet både dyppelsen i raps samt undladt at lade dem svømme i en gryde af olie. Med andre ord er de noget sundere end de fleste du finder i køleboksen. Du må altså lige prøve dem!

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
6 person

Falafler

6 person

Dressing

6 person

Andet

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Blend pistaciekernerne og de friske krydderurter til en fin masse. Pas på det ikke bliver til nøddesmør. Kom massen i en skål.

3. Blend kikærter og olie.

4. Bland herefter de to masser sammen med de øvrige ingredienser.

5. Form 18 små kugler, og bag dem i ovnen i ca. 15 min.

6. Rør ingredienserne til dressingen sammen i en skål.

7. Kom kålbladene i kogende vand i 15 sek.

8. Fordel falafler, dressing og grøntsager i de 6 kålblade, rul dem sammen og spis med ekstra gnavegrønt til.

Tip
Hvis du er på de slankende MK principper og skal tabe dig, så er der ikke helt nok protein i dette måltid. Tag 2 falafler og suppler med 1/2 stykke kyllingebryst, et æg eller ekstra kikærter 'on-the-side'.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen