Brød Dessert og sødt

Fastelavnsbolle med hindbærcreme

Denne fastelavnsbolle er så dejlig frisk og let i smagen, giver en god mæthed i maven mens smagsløgene jubler over, at få smagen af en frisk hindbærcreme. Disse fastelavnsboller er for dig, der godt kan li´ den mere friske og søde smag, men stadig vil have en god mæthed, som varer længe.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 8
6 stk

Søde hytteboller

6 stk

Remonce

6 stk

Hindbærmos

6 stk

Creme

6 stk

Pynt (kan undlades)

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne til de søde hytteboller op i en skål, og blend det hele sammen til det får en ensartet konsistens. Lad dejen trække i 10-15 minutter.

3. Kom mandlerne til remoncen op i en minihakker eller foodprocessor, og kør dem til de er helt finthakket. Kom så smør, honning og kanel deri, og kør det sammen til en ensartet masse.

4. Kom lidt koldt vand på dine hænder og form 6 runde boller af bolledejen. Bag i ca. 20-25 minutter. Lad bollerne køle af.

5. Kom frosne hindbær, vaniljepulver og honning op i en kasserolle, og lad det koge sammen i 5 minutter. Lad hindbærmosen køle af.

6. Pisk ingredienserne til mascarponecremen sammen. Rør herefter cremen sammen med den afkølede hindbærmos.

7. Halvér bollen på langs og smør 1 tsk. af remoncen ud i bunden af hver bolle. Fordel derefter hindbærcremen i bollerne.

Tip

Opbevar fastelavsbollerne på køl i 2-3 dage.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld