Morgenmad

Gulerodsgrød

Det lyder måske lidt mærkeligt, men du må lige love mig at give den her grød en chance. Og hvis der er noget tilbage af grøden, så kan du på letteste vis forvandle den til gulerodspandekager (søg på gulerodspandekager i appen). Grøden er tilsat gulerod og banan, som gør den dejlig sød.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Grød

  • 1 stk. stor gulerod
  • 1 stk. banan
  • 3 dl mandeldrik
  • 1 knsp. stevia
  • 1/4 tsk. vaniljepulver
  • 1 dl chiafrø
  • 1/4 tsk. stødt nellike
  • 1/4 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 knsp. salt
4 person

Topping til 2 personer

1. Kog guleroden i ca. 20 min., alt efter størrelse. Hvis du har skåret den i små stykker, skal de have mindre tid. Tjek med en gaffel – hvis den slipper, når du stikker i guleroden, er den færdig.

2. Tilsæt de øvrige ingredienser, blend hele molevitten og lad blandingen hvile i 20 min. Rør rundt i grøden efter 4 min.

3. I den portion du pt har, er der faktisk til 4 personer. Så det du gør er at du tager halvdelen af grøden fra, og gemmer den til at du kan lave gulerodspandekager i morgen (eller laver dem nu :)). Rør resten af grøden sammen med 1 dl ekstra mandelmælk. Fordel grød, bær og skyr i to skåle. Grøden kan holde sig 1 dag i køleskabet. Smager så rart!

Tip
Hvis du er glad for kanel, kan du toppe grøden med kanel også.
Du kan også lave pandekager af hele grøden og fryse pandekagerne, så du har en virkelig skøn spise på nul-komma-fem til de tidlige morgener. Du skal bare huske at tage dem op af fryseren aftenen før.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld