Morgenmad Snacks

Gulerodspandekager

Du skal bruge en halv portion af gulerødsgrøden (som du også finder i app’en) til denne opskrift. Tanken er at du den ene morgen spiser gulerødsgrøden og den anden morgen kan du så lave pandekager af resterne. Du skal nemlig bare tilsætte lidt ekstra ingredienser og vupti, så har du en pandekagedej! Server pandekagerne med friske bær eller frugt til.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
6 stk

Pandekager

  • 1/2 portion af gulerodsgrøden (uden den ekstra dl mandelmælk i, som der står i gulerodsgrøden)
  • 2 stk. æg
  • 1 tsk. olie til stegning
6 stk

Topping

  • friske bær

1. Pisk æggene i grødblandingen.

2. Kom lidt olie på en varm pande, kom en klat dej på panden, og steg en pandekage i 2-4 min. ved svag varme. Der er til 6 pandekager. Vend dem, når halvdelen af tiden er gået.

3. Steg alle pandekagerne, og spis dem med lidt friske bær til.

Tip
Du kan lave en stor portion grød og dermed også en stor portion pandekager, som kan fryses. På den måde har du altid en skøn morgenmad ved hånden. Du kan også tage et par pandekager som en snack.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld