Aftensmad

Højbelagt lynpizza

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

Kylling

  • 1 stk. kyllingebryst
  • 1 tsk. olie til panden
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 1 tsk. tørret basilikum
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
2 person

Bund og topping

  • 1 stk. fuldkornstortilla (40 g)
  • 50 g tomatpuré
  • 1 1/2 tsk. oregano
  • 1 1/2 tsk. basilikum
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • 1/2 stk. rødløg
  • 1/2 stk. gul peberfrugt
  • 50 g gedeost
  • 70 g parmaskinke
2 person

Tilbehør

  • valgfri salat eller gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skær kyllingebryst i skiver. Kom det herefter på en varm pande med olie og kom hvidløg, oregano, basilikum, salt og peber derpå. Steg i 3 minutter og vend stykkerne undervejs.

3. Smør tomatpuré på din tortilla, så det dækker det hele. Drys med oregano, basilikum, salt og peber.

4. Skær rødløg i skiver. Gør det samme med den gule peberfrugt og gedeosten.

5. Kom kyllingebryst, rødløg og gul peberfrugt, gedeost og parmaskinke på tortillaen og kom den i ovnen i 10-15 minutter.

6. Spis en halv pizza sammen med en valgfri salat eller gnavegrønt.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld