Dessert og sødt Morgenmad

Juleroulade

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 portion

Bund

4 portion

Creme

4 portion

Fyld

1. Tænd ovnen ved 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne til bunden i blenderen, og kør det sammen til en ensartet dej.

3. Fordel dejen på en beklædt bageplade. Bag dejen i 10-15 minutter, og lad rouladebunden køle af.

4. Rør alle ingredienserne til cremen sammen, og smør den ud på bunden.

5. Skær skrællen af kakifrugten, og skær den i tynde skiver. Fordel skiver af kakifrugt, granatæblekerner og hakket chokolade ovenpå cremen.

6. Rul rouladen sammen, og kom den på køl i minimum en time, før den skal spises.

7. Skær rouladen i 8 stykker, og spis 2 stykker til et hovedmåltid eller 1 stykke som snackmåltid.

Tip
Du kan lave dejen til muffins ved at komme chokoladen i og fyldet på som topping, når dine muffins er afkølede. Spis appelsin eller banan ved siden af.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen