Aftensmad Frokost Skyrbolledejen

Kyllingepizza

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
8 portion

Skyrpizzabund

8 portion

Pizzatopping

8 portion

Dressing

8 portion

Topping

  • 75 g rucolasalat

1. Rør æg og skyr sammen. Kom herefter de resterende ingredienser i. Lad dejen stå og hvile i minimum 10 min

2. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

3. Tag 2 stk. bagepapir. Drys det ene papir med lidt mel, inden du kommer dejen på. Drys så dejen med lidt mel, inden du placerer bagepapiret ovenpå dejen. Rul nu dejen ud til en pizzabund, så den er ca. 0.5 cm tyk.

4. Bag bunden i 15 minutter, og så kan du komme fyld på den.

5. Skær kyllingebrystfileterne i strimler, og kom dem på en varm pande med lidt olie på. Drys med karry, salt og peber, og steg strimlerne i 4-5 min.

6. Smør bunden med tomatpuré. Skær peberfrugt i strimler, og fordel kylling, bacon og peberfrugt på bunden. Drys med salt og peber.

7. Bag pizzaen i 15-20 min.

8. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen. Fordel rucola og dressing over den færdigbagte pizza.

9. Spis et stykke pizza sammen med gnavegrønt.

Tip
Hvis du fryser pizzaen ned, så gør det uden rucola og karrydressing på.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen