Frokost

Laksemad

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person

Blomkålsbunde, 4 stk.

  • 260 g blomkål
  • 2 stk. æg
  • 150 g hytteost
  • 1/2 tsk. salt
  • 1/2 spsk. fiberhusk
  • 2 spsk. havregryn
4 person

Fyld til 1 person

  • 1 spsk. pesto
  • 1 håndfuld rucola (kan udelades)
  • 100 g røget laks
  • gnavegrønt

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kør blomkål til mindre stykker i foodprocessoren. Kom derefter de resterende ingredienser til bunde deri og kør ingredienserne sammen til en ensartet masse. Den må gerne være lidt grov.

3. Kom 4 klatter på en beklædt bageplade og bag bunden i 15-20 min.

4. Smør en bund med pesto og kom rucola og laks derpå. Spis gnavegrønt til.

Tip
Du kan skifte laks ud med andet pålæg, f.eks. tun eller parmaskinke (tag fedtkanten af).

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld