Aftensmad Frokost

Sushi a la MK

Jeg elsker sushi, men der er ikke meget MK-venligt over den originale sushi, som går under et nydelsesmåltid. Heldigvis kan man lave sushi MK-venligt med et twist, og selvom det lyder gakket, så smager det virkelig godt. Du må prøve det.

Average rating 4.2 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.2 5
2 portion
  • 1 stk. blomkålshoved
  • 4 stk. tangplader
2 portion

Ostecremen

2 portion

Fyld

2 portion

Tilbehør

1. Skær blomkålen i mindre stykker og kom det ned i foodprocessoren. Kør det til helt små, fine stykker som var det ris.

2. Skær guleroden og den røde peberfrugt i meget tynde strimler.

3. Rør Philadelphia osten sammen med mælken, så den bliver tyndere, men stadig smørbar. Smør 1/4 af ostecremen på en tangplade og kom hurtigt herefter blomkålsris derop. Ellers begynder tangpladen at bøje. Pres risen ned på tangpladen. Husk at lade toppen af tangpladen være fri for ost eller blomkålsris.

4. Kom herefter fyld på midten og begynd så at rulle sushirullen. Kom vand på det stykke af tangpladen, som der ikke er fyld på og rul hele sushirullen, så den lukkes.

5. Skær en rulle ud i 8 stykker og spis dem som du elsker det allermest. Jeg kan godt li' at komme godt med wasabi i soyasovsen. Kan holde 1 døgn i køleskabet.

Tip
Du kan skifte fyldet ud lige så tosset, som du ønsker. Om du ønsker at komme andre grøntsager deri eller måske rører ostecremen op med krydderurter. Du kan også bruge broccoli i stedet for blomkål.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld