Protein koldskål
Sommer kalder på koldskål og kammerjunker for mange. Hvis jeg skal ødelægge den gode stemning, så er der lige så meget sukker i en portion koldskål med kammerjunker, som der er i en pose Haribo. Så hvis du er typen der gerne vil spise koldskål hver dag, så prøv lige denne i hverdagen. Det vil dit blodsukker takke dig for.
Koldskål
- 1 1/2 stk. æggeblomme, pasteuriseret
- 1 1/2 stk. æggehvide, pasteuriseret
- 1 spsk. kokossukker (smag til)
- 2 dl skyr
- 2 dl kærnemælk
- 1/4 tsk. vaniljepulver
- 2/3 stk. skal fra citron
1. Pisk æggehvider, æggeblommer og kokossukker sammen.
2. Kom herefter de resterende ingredienser heri og vend hele molevitten sammen til en ensartet, cremet masse.
3. Servér evt. med friske bær, lidt granola og evt. lidt ekstra revet citronskal ovenpå - eller hvad din fantasi kan hitte på.
Tip
Hvis du ikke synes koldskålen er sød nok kan du tilføje ½ tsk. sukrin.
Prøv også at blende frosne bær i koldskålen og kom lidt ekstra kærnemælk i. Det smager magisk. Denne portion udgør 1 knytnæve protein. Hvis du spiser den som en eftermiddagssnack, så er her til 4 portioner.
Top evt. med MK granola og bær, så har du din fedtkilde og lidt frugt til.