Brød Efterårsopskrifter Frokost

Rødbedebrød

Mine rødbedebrød kan du bruge som var det rugbrød. Spis dem med pålæg, eller som her, med hytteost. De er ret dejlige at have i fryseren. På den måde kan du hurtig lave en frokost, hvor du spiser et rødbedebrød med en form for protein ovenpå og tager noget gnavegrønt ‘on-the-side’ og dypper i en god dip.
Hvis du vil tabe dig, så brug dem som en ‘tætpakket kulhydratkilde’

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
7 stk

Brød

7 stk

Tilbehør til 1 person

  • valgfri proteinkilde, fx hytteost eller pålæg
  • 1 valgfri fedtkilde
  • grøntsager efter eget valg

1. Sæt ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skræl rødbederne, kom dem i foodprocessoren, og kør dem til fine små stykker.

3. Kom herefter de andre ingredienser i foodprocessoren, og kør alle ingredienserne sammen til en ensartet masse.

4. Form 7 små pandekager på en bageplade med bagepapir, og bag dem i 20-25 minutter.

5. Spis 2 rødbedebrød pr. portion, og top med valgfri proteinkilde, 1 valgfri fedtkilde og grøntsager efter eget valg.

Tip

Du kan fryse rødbedebrødene og du kan også bruge dem som mini-pizzabunde: Smør dem med tomatpuré, kom parmaskinke, artiskok, rød peberfrugt og evt. lidt ost på, og giv dem 10 minutter i ovnen ved 175 grader. Mums! Og spis selvfølgelig gerne en salat til.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld