Mad på max. 20 minutter Morgenmad

Shakshuka

Mere simpelt kan det dårligt blive og samtidig smager det godt! Når jeg laver simple retter, som både er sunde og fulde af smag, så bliver jeg så glad. For det beviser jo netop, at man snildt kan lave sund mad på nærmest ingen tid overhovedet. Opskriften her er ekstra go’, hvis du lige drysser lidt frisk basilikum ovenpå. Så sidder den altså lige i skabet.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 5
2 person

Shakshuka

2 person

Drys

  • frisk basillikum

1. Skær tomaterne i mindre stykker, og steg dem i olivenolie i 10 min. ved ikke alt for høj varme.

2. Tilsæt tomatpuré, salt og basilikum, og lad det simre ved svag varme under omrøring i 5 min.

3. Lav 4 fordybninger i tomatsovsen, top med æg og parmesan, og steg hele blandingen ved svag varme i 20-25 min. med låg på panden, indtil æggehviderne er hvide og faste. Drys med basilikum og spis evt. lidt grøntsager til. Især dampet broccoli og agurkestave smager godt til.

Tip
Prøv også at tilsætte spinatblade, hakket rød peberfrugt eller andre favoritter. Steg dem på panden med tomaterne og få ekstra smag i retten.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld