Brød Pandekager

Sødt bananbrød

Din nye sundere kage til hverdagen.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
8 skive

Brød

8 skive

Topping

  • 1 stk. banan (kan undlades)

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Mos bananerne. Kom æg, kokosolie og honning derved og pisk hele molevitten sammen.

3. Kom herefter de resterende ingredienser i og kør dejen til en ensartet masse.

4. Kom dejen i en brødform. Jeg har brugt en brødform, der er 23 cm lang og 13 cm bred.

5. Halvér en banan på langs og tryk blidt de 2 halve bananer ned i dejen. Bag bananbrødet i 30-40 min. Lad brødet afkøle.

Tip
Brødet kan fryses, men husk at skære det i skiver inden, så du hurtig kan tage en skive op af fryseren.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld