Pandekager

Stenalderbrød

Hvis du savner smagen af lidt mere kernefyldt brød, så har du svaret her. Jeg kan især anbefale en skive stenalderbrød med 2 fiskefrikadeller samt gnavegrønt dertil.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
20 skive

1. Mal mandlerne til mel i en foodprocessor.

2. Bland dem med de øvrige frø og kerner i en skål.

3. Pisk æggene, og tilsæt dem sammen med havsalt og rapsolie.

4. Fyld dejen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir, og bag stenalderbrødet ved 160 grader i ca. 40 minutter.

5. Lad det køle helt af i formen, inden du spiser det.

Tip
Når brødet er kølet af, skærer du det ud i skiver. Kom et stykke bagepapir mellem hver skive, kom brødet i en frysepose og kom det i fryseren. Så kan du hurtig tage en skive op, når du har behov for det.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld