Aftensmad Frokost Mad på max. 20 minutter

Thai kålsalat

Denne salat kan både bruges til frokost og aftensmad. Du har både dine grøntsager og fedtkilde i retten, så det eneste du skal tilføje er en knytnæve protein til hver person. Det kan fx være kyllingebryst, stegt torsk eller et par smilende æg. Hvis du ikke skal tabe dig, så kan jeg også anbefale at komme kogte brune ris i bunden af skålen, inden du hælder grøntager og sovsen over.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
4 person
  • 1 stk. blomkålshoved
  • 2 tsk. olie til stegning
  • 2 tsk. stødt karry
  • 1 tsk. stødt sød paprika
  • salt (smag til)
  • peber (smag til)
  • 2 dl kokosmælk
  • 1 dl vand
  • 2 skive ananas (20 cm)
  • 20 stk. cherrytomater
  • 1 håndfuld friske koriander (kan udelades)

1. Skær blomkål i skiver.

2. Kom olie på panden og steg skiverne af blomkål sammen med alle krydderierne i 3-5 min.

3. Hæld kokosmælk samt vandet på panden og steg i 1 min.

4. Skær ananas i mindre stykker, halvér cherrytomaterne og bland dem med blomkålsblandingen og sovsen. Drys med friskhakket koriander.

Tip
Du kan sagtens bytte ananas og cherrytomater ud med andre råvarer. Prøv fx med rød peberfrugt og forårsløg og drys med saltede peanuts. Smager virkelig lækkert sammen med soyastegt kyllingebryst!

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld