Aftensmad Dressing og dip Mad på max. 20 minutter

Vegetargryde med avocadotopping

I hverdagen skal det bare gå stærkt nogle gange. Hvor du skal kunne lave en lækker aftensmad på nul-komma-fem. Når du har en af de dage, så skal du hive fat i opskriften her. Husk at du kan bytte grøntsagerne ud med andre alt efter sæson og smag.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
2 person

I gryden

  • 6 stk. tomater
  • 1 stk. broccolihoved
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. majskolbe
  • 75 g ukogt bønnepasta
  • 1 spsk. olie
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1/4 tsk. salt
2 person

Avocadotopping

  • 1 stk. avocado
  • 1 dl hytteost
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 2 stk. juicy dadler (uden sten)
  • 1/4 stk. rødløg
  • 4 stk. cherrytomater
  • 1 knsp. salt

1. Skær tomater, broccoli og løg i stykker i den størrelse, du måtte ønske, skær majskolben i 4 stykker, og kom alle ingredienserne i en gryde.

2. Hæld kogende vand over og kog i 5 minutter.

3. Kør ingredienserne til avocadotoppingen til en grov masse i en foodprocessor, og kom den over til pastaretten som en topping.

Tip
Jeg kan rigtig godt lide vegetarmåltider. De er gode for ens fordøjelse, og så kan de smage rigtig godt. Bønnepasta er et vidunderprodukt, der er kommet på markedet og som gør det let for dig at lave mad på få minutter. Bønnepasta er din proteinkilde.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld