Bund
- 100 g havregryn
- 14 stk. juicy dadler (uden sten)
- 1 spsk. smeltet kokosolie
- 1 knsp. vaniljepulver
Top
- 200 g skyr
- 50 g mascarpone
- 75 g blåbær
- 1 tsk. akaciehonning
Pynt
- 25 g blåbær
1. Kør havregryn, dadler, kokosolie og vanilje i en foodprocessor, til det hænger sammen.
2. Kom massen over i en lille form på cirka 15 x 10, og pres den ud i hele formen.
3. Kom alle ingredienser til toppen i en blender, og blend det sammen. Fordel massen oven på bunden, og drys med de friske blåbær til sidst.
4. Sæt formen i fryseren i minimum 1 døgn, og skær herefter 8 barer med en skarp kniv. Tag en bar ud af fryseren minimum 15 min inden den skal spises. Så den ikke er for hård og krystalliseret.
Tip
Man får lidt følelsen af, at man spiser en isbåd med blåbærsmag….. på en lidt sund dag. Og hvem vil ikke gerne spise isbåde hver dag? Jeg tør vædde på, at dine børn også vil synes, de er et hit!
I stedet for Stevia MaxSød kan du bruge 1 spsk. agavesirup.