Dessert og sødt Snacks

Frossen granolabar

De er et hit en varm sommerdag. De er også et hit en kold vinterdag, hvis du altså har det varmt indenfor 🙂 De smager sødt og er gode at have i fryseren. Også hvis der kommer uventede gæster, som måske skal prøve en sundere form for dessert. Men vær OBS på at de altså lige skal have lidt tid til at tø lidt op. Ellers er de ikke så lækre at indtage, hvis de er stenhårde.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
8 stk

Bund

8 stk

Top

8 stk

Pynt

1. Kør havregryn, dadler, kokosolie og vanilje i en foodprocessor, til det hænger sammen.

2. Kom massen over i en lille form på cirka 15 x 10, og pres den ud i hele formen.

3. Kom alle ingredienser til toppen i en blender, og blend det sammen. Fordel massen oven på bunden, og drys med de friske blåbær til sidst.

4. Sæt formen i fryseren i minimum 1 døgn, og skær herefter 8 barer med en skarp kniv. Tag en bar ud af fryseren minimum 15 min inden den skal spises. Så den ikke er for hård og krystalliseret.

Tip
Man får lidt følelsen af, at man spiser en isbåd med blåbærsmag..... på en lidt sund dag. Og hvem vil ikke gerne spise isbåde hver dag? Jeg tør vædde på, at dine børn også vil synes, de er et hit!
I stedet for Stevia MaxSød kan du bruge 1 spsk. agavesirup.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld