26. mar 2020 MK principperne

4 sunde snacks til hjemmekontoret

Har du også svært ved at holde dig fra slikskabet, når du sidder derhjemme?
Jeg har haft lidt svært ved ikke at forkæle mig med både slik og vin, under denne lockdown. Men det har jeg tænkt mig at ændre på nu. Det går ikke, at vi alle ender med at trille rundt, når Mette Frederiksen giver grønt lys til at mødes med venner og familie igen.
Men hvis man nu er liiiidt sliksulten, men godt ved, at Haribo-posen ikke er det bedste valg?

4 bud på sunde snacks du kan lave derhjemme

Gnavegrønt med sweet- eller thai-dip

Den nemmeste snack jeg kan komme i tanke om, er grøntsagsstave. De er nemme at have tilberedt liggende i køleskabet og så kan de varieres i sådan grad, at man aldrig rigtig kan nå at blive træt af dem. Jeg er især glad for gulerødder, peberfrugt, bladselleri og kinaradise. Jeg er især glad for at lave dip til mine grøntsager – så er det som om at det glider lidt nemmere ned!
Jeg kan virkelig anbefale disse dips: sweet-dip og thai-dip, som du finder opskriften på her, men også på min app “Mk Universet”. Du kan klikke her for at komme direkte til opskriften på appen.
Hvis det skal gå lidt hurtigere syntes jeg også, at hummus er virkelig lækkert at dyppe mine grøntsager i.

dip til grøntsager

Proteinrige pølsehorn

Pølsehorn er altid en dejlig nem snack om eftermiddagen. Hvis du gerne vil have et sundere alternativ, syntes jeg, at du skal tjekke mine proteinrige pølsehorn ud. De er lavet med inspiration fra mine meget berømte skide skyrboller 😉
Jeg spiser et pølsehorn med en god omgang gnavegrønt og med en lille klat sennep eller ketchup til.
Du kan finde opskriften på pølsehornene i min e-bog “Mæt med MK’s skyrboller“.

Frosne vindruer

Jeg har vist råbt højt om dem før, og nu gør jeg det sørme igen: frosne vindruer! Det er faktisk en ligeså nem snack som gnavegrønt med dip. Køb en bakke kernefrie druer, skyl dem og lad dem dryppe af, frys dem i minimum 12 timer – voila! Frosne vindruer, en virkelig dejlig og frisk snack.

Chococrunchkage

Ja ja, jeg ved godt at jeg i dette indlæg slår et slag for de sunde snacks. MEN – nogle gange er det altså bare svært at holde nallerne fra de søde sager. Hvis jeg har dage, hvor jeg bare gerne vil have lidt sødt, men heller ikke vil fylde min krop med sukker, tyr jeg til de lidt sundere alternativer. Her kommer min Chokocrunchkage ind i billedet – en sund chokoladekage. Den smager så dejligt af “ægte” kage selvom den er uden raffineret sukker. Kagen finder du i min nyeste bog “Misson Sund Mad“, men også i vores MK Magasin fra januar 2020.
Den er vildt lækker til en kop kaffe eller te, når man skal snacke lidt sødt.

Husk at der både i magasinet og bogen er andre virkelig gode opskrifter, hvis jeg selv skal sige det 😉

sund chokoladekage

Hvis du laver nogle sunde snacks, vil jeg virkelig gerne se det. Tag derfor enten mig (@michellekristensen.dk) eller MK Universets instagram (@mkuniverset), så kan vi inspirere hinanden.

Jeg håber, du får en rigtig dejlig torsdag.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld