Dressing og dip Snacks

Gnavegrønt med sweet- eller thai dip

Average rating 4 / 5. Vote count: 7

No votes so far! Be the first to rate this post.

4 7
10 portion

Sweet dip

  • 50 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.)
  • 1/2 dl mælk
  • 1/4 stk. saft og skal fra økologisk citron
  • 1 håndfuld friske bær
  • 1 tsk. frisk timian
  • 1 knsp. salt
10 portion

Thai dip

10 portion

Tilbehør

  • gnavegrønt efter eget valg

1. Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum 20 minutter.

2. Hæld vandet fra, kom dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser, og blend det hele sammen til en ensartet masse.

3. Brug 1-2 spsk. dip til et snackmåltid, dyp grøntsager i den og spis.

Tip

Du kan også bruge disse dip til f.eks. kylling (thai dip) og desserter (sweet dip), hvis du har brug for lidt nye smagsvariationer. Thai dip er især også lækker til en wokret (brug frosne grøntsager, når du har travlt – så har andre hakket og skrællet grøntsagerne for dig. Genialt!)

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld