Dressing og dip Snacks

Gnavegrønt med sweet- eller thai dip

Det er altid en god idé at spise grøntsager. Det er især en god idé at spise grøntsager om eftermiddagen i stedet for slik, hvis du gerne vil tabe dig. Personligt kan jeg godt gå lidt kold i at indtage grøntsager med nødder flere dage i træk. Derfor har jeg lavet disse 2 dips, som er gode til at dyppe grøntsager i.

Average rating 4.4 / 5. Vote count: 5

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.4 5
10 portion

Sweet dip

  • 50 g cashewnødder (lagt i blød i vand i minimum 20 min.)
  • 1/2 dl mælk
  • 1/4 stk. saft og skal fra økologisk citron
  • 1 håndfuld friske bær
  • 1 tsk. frisk timian
  • 1 knsp. salt
10 portion

Thai dip

10 portion

Tilbehør

  • gnavegrønt efter eget valg

1. Læg cashewnødderne i blød i vand i minimum 20 minutter.

2. Hæld vandet fra, kom dem i en blender sammen med de øvrige ingredienser, og blend det hele sammen til en ensartet masse.

3. Brug 1-2 spsk. dip til et snackmåltid, dyp grøntsager i den og spis.

Tip
Du kan også bruge disse dip til f.eks. kylling (thai dip) og desserter (sweet dip), hvis du har brug for lidt nye smagsvariationer. Thai dip er især også lækker til en wokret (brug frosne grøntsager, når du har travlt – så har andre hakket og skrællet grøntsagerne for dig. Genialt!)

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld