12. dec 2019 Hverdagen med MK

En julehilsen til dig

Vi er snart kommet dertil, hvor vi kan sætte en streg over 2019 og tager hul på et nyt år. Om ca. 3 uger står der 2020 i kalenderen, de nye nytårsforsæt skal til at begynde og et nyt år venter forude.

I år har jeg gjort noget, som jeg ikke har gjort de sidste 15 år. Jeg har skrevet julekort til de nærmeste og sendt det med posten. Ja du læste rigtigt. Jeg har skrevet et kort med min elendige håndskrift og sendt sådan et rigtig fysisk kort, som lander i postkassen. Det var simpelthen så hyggeligt at skrive julekort og skrive noget specielt til dem, som jeg holder ekstra meget af. Julekort kan noget magisk.
Jeg har lidt svært ved at sende julekort til hver og en af jer, men jeg vil så gerne sende en julehilsen til dig, ønske dig en god jul og et godt nytår og fortælle kort om årets højdepunkter, inden vi tager hul på et nyt år.
Så her har du et julekort fra mig til dig samt et stort tak for dit trofaste følgeskab i 2019. Jeg håber, at du bliver hængende som en del af MK familien i 2020.

2019 startede på en ret fin måde. Jeg skød gang i et stort samarbejde, som jeg havde lavet sammen med H&M. Hvor mine træningstøjs-favoritter hang nede i butikkerne, og som du kunne få fingre i. Derudover var jeg rundt i landet og holde foredrag med Sara Blædel og i slutningen af januar kunne jeg glad fortælle, at Netto og MK skulle til at samarbejde.

I februar hoppede jeg en tur til Thailand for at få ny inspiration, og fik blandt andet en førstegangs-forestilling med tarmskylning. I januar tager jeg igen afsted på inspirationstur. Denne gang dog uden tarmskylning…gudskelov! Men der skete også andet i Thailand. Jeg fik afleveret al manus til min første bog for Politikens forlag. De foregående bøger har jeg udgivet sammen med Lindhardt og Ringhof, men i november sidste år skrev jeg kontrakt med Politikens forlag, og det har indtil videre været et meget glædeligt samarbejde. Den første bog jeg udgav hos Politikens forlag indeholdt historien om Store Sonja, og jeg havde kastet mig ud i at skrive fakta-fiktion (tror jeg nok man kalder det). Et kæmpe sats som viste sig at være noget I virkelig godt kunne li´. I har taget meget godt imod Store Sonja og bogen ’Ny krop på 4 uger’. Tak for det.

I marts måned kunne MK online magasinet holde 1 års fødselsdag. Et par uger derefter åbnede vi for forudbestillingerne til maj magasinet, hvor jeg i den anledning havdet fundet på en opskrift, som skulle vise sig at komme til at fylde mere i min hverdag (og instagram feed) end jeg nogensinde havde regnet med. Skyrbollerne blev født, og danskerne gik amok!
Før marts måned 2019 var jeg hende, som var kendt fra Go´Morgen DK og MK camps. Efter marts 2019 blev jeg hende med skyrbollerne. Jeg har været flad af grin over modtagelsen på den opskrift, og også siddet helt måbende og tænkt hvad faen der egentlig skete. Det har været voldsomt på den skønne måde og den dag i dag er vi stadig mange, som har hænderne oppe i luften over de boller. Jeg har for eksempel lige spist en skyrbolle med ost til morgenmad i dag.

April måned gik med at forberede materiale til den nye version af MK on-the-go app’en, få de rettelser i hus til den nye bog  samt at lave en ny MK FITcamp e-bog. I slutningen af april udkom den nye MK FITcamp e-bog.
Nå ja – jeg fejrede også min fødselsdag og kunne endelig åbne op for det nye MK Univers site, som var oppe at køre igen efter sidste sommers hackerangreb, som lagde sitet helt ned og slettede alt indhold. En episode der stadig kan give mig lidt sved på panden og ondt i maven!

I maj udkom ’Ny krop på 4 uger’ bogen, endnu et nyt MK online magasin udkom og 25.000 mennesker startede op på en 4-ugers Netto x MK bootcamp. Jeg var også en smuttur på La Santa for at undervise deltagerne på Alt for damernes sundhedscamp, samt et smut i Barcelona med en veninde.

I juni kom de 25.000 deltagere igennem en MK online camp, jeg kørte rundt til alle Alt for damerne løb rundt i landet og holdte foredrag, knoklede derudaf med at få den nye version af app’en i hus og gjorde klar til at holde lidt sommerferie.

Juli måned gik med festivaler, udsolgte MK online camps, forberedelserne til at udgive endnu et MK online magasin og så begyndte jeg at skrive på bog nummer 2 om Store Sonja.

Og hvad så med resten af året 2019? Ja det kørte egentlig bare derudaf. 32.000 mennesker kom med på endnu en Netto x MK bootcamp i august, jeg fik skrevet den nye fiktionshistorie om Store Sonja færdig (og afleverede manus til redaktør i går, vuhu!) og to nye MK online magasiner udkom, hvoraf I stadig gik amok over opskrifter lavet på skyrbolledejen.
Den nye version af MK app’en kom endelig i hus og udkommer den 20. december og midt i det hele, blev der presset en ny bog ind fra højre. Min første opskriftsbog som udkommer den 27. december og indeholder 100 af mine bedste opskrifter.

Jeg fik også en ny agent i 2019, og blev en den af Confetti CPH holdet. Vi blev endnu gang blæst bagover af jeres store interesse for deltagelsen på udsolgte MK online camps og jeg forsatte som ernæringsekspert på Go´Morgen DK endnu et år, men fik også en ny rolle som sundhedsekspert på Fede Forhold serien, som sendes på DR1 i 2020. Lige nu har jeg 3 seje par i mine hænder, som alle gerne vil tabe sig. Det bliver spændende hvad de ender med at opnå i den periode, hvor jeg er i deres selskab.

Jeg har sikkert glemt en hel del, men der en ting, som jeg 100% ikke glemmer. Det er at sige en stor tak til dig, for at du har fulgt så flittigt med endnu et år. 2019 har været det bedste år for mig i mange år. Jeg har haft perioder, hvor jeg har kunne holde fri og nyde livet, der har ikke været SOS-ting, som er faldet ned som bomber fra himlen og jeg har haft tid til at tænke mere over, hvad det egentlig er, jeg gerne vil.

Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske i 2020. Jeg har en anelse om det, og vi har gang i nogle gode snakke og spændende møder. Hvis alt gør op i en højere enhed, så bliver 2020 det vildeste år i MKs historie, og så kommer vi til at kunne lave virkelig mange sjove ting sammen med dig. Vi ser hvad der sker, og mens vi venter, så må du have den bedste jul og komme godt ind i det nye år.
Jeg holder jul i det nordjyske med hele familien og glæder mig meget til det.

Inden der dog går helt juleferie og nytårsfest i den, så forsætter arbejdet altså lige et par uger endnu. Lige nu går al tid med forberedelserne til, at den nye version af MK app’en udkommer den 20. dec., min nye bog Mission Sund Mad udkommer den 27. dec. og årets første MK online magasin udkommer den 4. januar.

Glædelig jul til dig og tak for al din gode energi, som du sender min vej.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen