4. apr 2020 Hverdagen med MK

Forskellen på de forskellige MK camps

Der er sket en del med udvidelsen af MK camps de sidste måneder. Vi er ved at have en del på programmet 🙂 Det JUBLER jeg over, da det har været noget, jeg længe har drømt om skulle ske – så der er noget for enhver.
Derfor tænkte jeg også, at det var på tide at lave en beskrivelse af hver camp, så du kan hoppe på den camp, der passer bedst til dig. Plus i morgen starter MK Træningscampen for første gang nogensinde og ligeledes starter endnu en MK on-the-go camp i morgen. Det er sidste chance i dag, for at tilmelde sig disse to.

Her kommer en beskrivelse af de forskellige camps, som vi pt tilbyder i MK Universet.

MK Træningscamp

Denne camp er helt ny. Du finder den på MK app’en lige her, og den består af et 8-ugers træningsprogram, hvor jeg dagligt kommer med små peptalks, samt dag for dag sender dig en besked om, hvordan dagens træning ser ud.
Campen starter altid om søndagen, da du denne dag skal udføre en MK FIT-test, inden opstart af selve træningen. Så vi ved, hvor du formmæssigt ligger henne, og du kan se din fremgang på de 8 uger. Denne test skal du udføre 3 gange i løbet af campen. Din tid bliver registeret på selve app’en og til sidst, når campen er gennemført, får du et diplom med din forms fremgang.

På en uge skal du udføre styrketræning 3 x ugen og konditionstræne 2 x ugen.

Konditionstræningen kan du droppe, hvis du har for travlt eller lave den til en gåtur. Du bestemmer selv, om din konditionstræning er en løbetur, cykeltur, svømmetur, rask gåtur, rulleskøjtning eller andet, der får pulsen op.
Al styrketræning laver du sammen med mig. Jeg guider dig igennem 25-30 minutters træning via træningsvideoer, og fortæller dig alt, du skal gøre, samt hvad du skal være OBS på under træningen. Jeg udfører selv øvelserne sammen med dig. På den måde kan du slå hjernen fra og bare følge med og få en meget effektiv træning i hus.
I MK har vi været kæmpe fan af hjemmetræning med egen kropsvægt i 7 år nu, og derfor er programmet også opbygget sådan – at din styrketræning kan laves på stuegulvet (eller hotelværelset, i haven eller på ferien) og kun med din egen kropsvægt.

Træningscampen koster kun 399 kr. Når du først har købt campen, bliver du altså ved med at have alle træningsvideoer og materiale tilgængeligt i årene derefter. Så kan du altid udføre et træningsprogram i tiden efter campen er slut.
Denne camp indeholder intet omkring kost, da fokus er, at få dig i bedre for og stramme kroppen op.

Skal du med? Vi starter søndag den 5. april.
Du kan læse mere om campen her og tilmelde dig.

MK on-the-go camp

Denne camp er en lillesøster camp til den originale MK online camp. Det er en camp, som foregår 100% på MK app’en. Hvor målet er at få dig ned i vægt, give dig nye, sunde kostvaner, lære dig at sunde måltider kan smage godt og være lette og lynhurtige at lave. Ligeledes vil jeg gerne have dine øjne op for, at du sagtens kan tabe dig uden at tælle kalorier og uden at skulle leve et fanatisk liv.

Hver dag får du et lille pip fra mig på app’en. Du får også en længere besked med viden, inspiration, motivation og andet 3 x ugen.
Hver søndag skal du måle og tage billeder af dig selv, som kun du kan se inde i app’en. Til slut samles disse resultater, så du kan se din fremgang.
Du modtager både en kostplan, en masse opskrifter og en træningsplan samt 2 træningsvideoer fra mig, som du skal træne efter i de 4 uger, hvor MK campen forløber.

Denne camp er for dig, som ikke har brug for et stort lukket fællesskab, som vi har på de originale MK online camps, samt heller ikke har brug for at kunne stille mig spørgsmål og få svar, da vi også tilbyder dette på de originale camps. På denne camp har du al info samlet i din app, så du altid kan finde det og har det ved hånden.

Efter campen er afsluttet, vil al materiale forblive tilgængeligt.

Over 15000 mennesker har allerede joinet en MK on-the-go camp. Skal du med?
Vi starter endnu en camp på søndag. Sidste tilmelding i dag.
Du kan læse mere her.

P.S.
Hvis du har været på den originale MK Online camp vil kostplan, opskrifter og træningsplan være den samme, som du har modtaget på en MK online camp.

MK online camp – sommer edition

Uhh denne camp glæder jeg mig SÅ meget til! Vi har lavet en special edition camp, som vi har udvidet til at køre i 8 uger i stedet for 4 uger, samt ladet den lukkede gruppe forblive åben i 4 uger efter campens afslutning, så vi kan blive ved med at motivere hinanden over sommerferien. Med andre ord består campen af 12 ugers unikt fællesskab og 8 ugers inspiration, motivation og viden fra mig og mit team.

På selve campen får du:

 • 8-ugers onlineforandringsforløb med officiel start d. 4 maj
 • 3 x e-bøger som forklarer MK principperne, tankegangen bag samt giver bud på en 4-ugers kostplan og træningsplan. E-bøgerne indeholder også opskrifter udviklet efter MK principperne.
 • 1 x ekstra 2-ugers kostplan med helt nye opskrifter
 • 4-ugers træningsprogram som både indeholder konditions- og styrketræning, som du kan lave hjemme på stuegulvet. Hvis du ikke kan løbe, kan du sagtens være med.
 • 2 styrketræningsprogrammer, der kommer i fulde videoer, så du kan træne med Michelle hjemme på stuegulvet.
 • 1 x bonus styrketræning, som du kan bruge de sidste 4 uger.
 • 2 videoer om ugen fra Michelle inde på den lukkede Facebookgruppe, de første 4 uger.
 • En mail hver dag, i de første 4 uger, med inspiration og tips til den nye sunde livsstil. Derefter får du 3 mails/ugen med inspiration, peptalks og viden til at tage det sunde valg over sommerferien.
 • Tips til adfærdsændring, så du får ændret dine vaner så godt som muligt.
 • Adgang til et lukket og unikt MK fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af andre der er med, samt kan stille spørgsmål til Michelle og teamet i hverdagene.
 • Et indblik i Michelles hverdag og tankegang, som hun vil videregive til dig på bedst forståelig og motiverende vis.
 • Normalt lukker vi Facebookgruppen ned, når en camp er slut. Dog vil denne blive ved med at være åben over sommerferien, så vi kan motivere hinanden til ikke at give helt op på de nye, gode vaner. Gruppen lukkes den 1. august, hvorefter du kan hoppe over i Sund med MK gruppen og blive motiveret.

OBS: Ved køb af 2 deltagere modtager du en pdf, hvori der er instrukser til, hvordan vi skal have oplysninger på den ekstra deltager.

Ud over at campen her er dobbelt så lang, som den normale 4-ugers online camp, så er den også fyldt med nye daglige mails hver dag i de første 4 uger (og 3 gange/ugen i de sidste 4 uger), samt en 2-ugers spritny kostplan, som ekstra bonus (hvis du er gammel camper, så har du ikke modtaget denne kostplan før, med mindre du har købt MK online magasinets april udgave), men deltagerne modtager stadig de originale manualer, da den er for god til ikke at give væk.
Derudover vil jeg tage dig med tættere på min hverdag i de 8 uger, og på fineste vis gøre dig klar til sommeren, der venter, og lære dig at holde sommerferie, hvor der stadig er plads til sjusser, slik og fester, men uden du vender retur med 5 ekstra kilo på bagen. For det kan nemlig godt lade sig gøre.

Når campen er slut efter 8 uger, lukker vi normalt Facebookgruppen ned. Dog holder vi den åben denne gang i 4 uger derefter, så vi kan støtte hinanden over sommerferien.
Det bliver FEDT!

Du kan læse mere her.

Den originale MK online camp

Denne camp er vores ”kerne-camp”. Over 72.000 mennesker har deltaget på den, og før denne camp blev digital, kørte jeg land og rige rundt i 5 år for at køre campen fysisk, hvor jeg sammen med mit 21-mands store team havde 2000 deltagere på vores MK Bootcamp. For 2 ½ år siden valgte jeg at gøre dem digitale, og med en dejlig stor succes.

DET FÅR DU:  

 • 4-ugers onlineforandringsforløb med officiel start d. 2 marts
 • 3 x e-bøger som forklarer MK principperne, tankegangen bag samt giver bud på en 4-ugers kostplan. E-bøgerne indeholder også opskrifter.
 • 4-ugers træningsprogram som både indeholder konditions- og styrketræning, som du kan lave hjemme på stuegulvet. Hvis du ikke kan løbe, kan du sagtens være med. De 2 styrketræningsprogrammer kommer også i fulde videoer, så du kan træne med Michelle hjemme på stuegulvet.
 • Opskrifter udviklet efter MK principperne.
 • 2 videoer om ugen fra Michelle inde på den lukkede Facebookgruppe
 • En mail hver dag i alle 4 uger med inspiration og tips til den nye sunde livsstil
 • Tips til adfærdsændring, så du får ændret dine vaner så godt som muligt.
 • Adgang til lukket MK fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af andre, der er med samt kan stille spørgsmål til Michelle og teamet i hverdagene.

Du kan læse mere om campen her.

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen