15. aug 2019 MK principperne

Jeg tørrer støvet af og siger hej til bloggen

Holy smoke! Hvis det passer, at man bliver smukkere jo mere man sover, så burde den her blog være den smukkeste i hele landet. Jeg har virkelig været sløv til at poste noget herinde de sidste mange måneder. Måske fordi jeg gik kold i, at jeg har haft så mange IT problemer. Måske fordi der har været møg travlt, og mest af alt måske fordi jeg ikke helt har vidst, hvad jeg skulle bruge bloggen til. Min hverdag er jo altså ikke skide spændende. At skulle skrive om hvornår jeg står op, hvilken slags tøj jeg tager på, hvad jeg propper i munden, hvilke arbejdsopgaver jeg har lavet og andet – ja det vil både blive røvssygt for dig at læse om og for mig at skrive om. Men der er heldigvis andet jeg kan skrive om, og lur mig om det ikke også ender med, at jeg laver indlæg med, hvad jeg spiser på travle dage, selvom jeg lige har sagt, at det vil være det mest kedelige for dig og mig at læse om, selvom nogle af jer efterspørger det. Ja du fornemmer, at jeg ikke helt ved hvor det ender henne med den her blog.

Måske viser det sig efter et par måneder, at jeg ikke rigtig føler for at fylde på med indlæg herinde. Måske jeg får en glæde ved at skrive blogs igen. Måske jeg skulle holde min kæft med at bruge ordet måske:-P? Det tror jeg vil klæde mig J.

I går aftes landede jeg i Jylland efter at have været en smuttur i Stockholm. Jeg skal være i Jylland hele ugen for at skrive på min bog nummer 2 om Store Sonja. I har nemlig taget virkelig godt imod 1’eren. En bog som både handler om MK principperne – hvordan man skal spise, hvis man gerne vil igang med et vægttab, men hvor adfærdsændring også fylder meget. Jeg har puttet det hele ind i historien om Store Sonja, som skal tabe sig. Hun får hjælp af hendes møg irriterende sundhedsveninde Michelle og til sidst i bogen finder du en masse opskrifter.

Hvis du endnu ikke har fået fat i bogen, og pt har en stor lyst til at vide endnu mere om min baggrund, MK principperne samt én gang for alle få styr på alle tankerne omkring at tabe sig og sige farvel til kalorietælling, så kan du få fat i bogen her.

Jeg har udformet MK principperne for at gøre sundheden simpel, men stadig velsmagende. Hvor man ikke får kuller i bøtten af at veje mad og tælle kalorier, men lærer at lytte til kroppen og blive opmærksom på de spisemønstre, som man har.

Du kan læse mere om MK principperne her.

Målet med opholdet på Comwell er at få skrevet en hulens masse sider, men også at gøre klar til MK x Netto bootcampen, som starter på mandag (i dag er sidste chance for at komme med. Du kan tilmelde dig her) og den MK online camp, som starter om 1 ½ uger. Og hvorfor skal man så give 699 kr. for at deltage i en MK online camp, når Netto bootcampen er gratis? Fordi du slet ikke får det samme på de to camps.

Netto Bootcampen er en lille teaser til MK principperne. Du får en uges kostplan, lidt opskrifter, viden om principperne og en uges træningsplan samt 3 mails om ugen.

Den originale MK online camp er en mandsopdækning i 4 uger. Du får både en 4 ugers kostplan, en 4 ugers træningsplan med styrketræningsvideoer til stuegulvet, hvor du bare skal følge mig gennem hele træningen. Du får 3 manualer med en masse viden, mails hver dag, et fællesskab med de andre campere, 2 videoer fra mig om ugen og mulighed for at stille mit team og jeg spørgsmål alle hverdagene. Med andre ord er den camp for dig, som vil have et ekstra spark i rumpetten og har brug for en kærlig hånd og daglig støtte.

SÅ mange kvinder er kommet i mål med et smukt vægttab på MK principperne. Se flere før- og efterbilleder.

Du kan læse mere om MK online campen her. Hvis I tilmelder jer 2 sammen, så sparer I 299 kr.

Det var alt herfra. Jeg må i gang med at få den her bordplade til at ligne et kontor. Men jeg tror den kommer til at spille ret godt som kontorpladsen. Resten af dagen skal jeg tænke og pjække. Det har jeg fået strenge ordre fra Sara Blædel om :). Jeg er svine-heldig at have hende til at guide og hjælpe mig til at blive endnu bedre til at skrive fiktion, og hun har fået mig overtalt før til at tage en pjækkedage, og det gjorde SÅ meget godt for min hjerne og mine idéer…..selvom det er lidt angstprovokerende at hoppe ud i det, nu hvor jeg bare gerne vil i gang og få noget fra hånden. Men jeg gør det og trænger faktisk også til ikke at lave en fløjtende fis.

Go´torsdag, hurra for alle jer der er klar til MK x Netto bootcampen og et klap på skulderen til mig selv over, at jeg har fået skrevet et blogpost, som ikke kun handler om netto produkter. Typen der roser sig selv, ha!

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld