Den 19. august skyder vi gang i 4 uger, hvor NETTO og jeg har et fælles mål. At vise dig og resten af Danmark hvordan I kan gøre hverdagen sundere på den simple og sjove måde. 4 uger hvor vi i fællesskab tager kampen op mod de knap så sunde vaner og får sneget noget flere grøntsager og mere bevægelse ind i hverdagen. Måske du også har lyst til at komme af med et par kilo? Så er der også al mulighed for det.

Forløbet er gratis. Det eneste du skal gøre er at signe op i formularen længere nede på siden. Så vil du i ugen før opstart modtaget en mail med mere info. Så du kommer godt fra start.

Det får du, når du tilmelder dig de 4 ugers Bootcamp
  • Et bud på 1 uges kostplan som du kan gentage alle 4 uger
  • 1 uges træningsplan som du kan gentage alle 4 uger
  • Information omkring MK principperne
  • Tips til at tage magten over dine knap så sunde vaner
  • Bliver en del af et stort fællesskab
  • 3 ugentlige mails fra Michelle i din indbakke
  • Inspiration fra MK teamet og dine medcampere på Facebook gruppen.
  • Opskrifter på lækre, simple hverdagsretter

Du vil få en bud på hvordan en uges kost- og træningsplan kan se ud, samt mod- tage tre mails fra mig hver uge i de fire uger campen kører.
Ud over de ugentlige mails vil der også være et stor fællesskab på facebook, som jeg håber du og resten af Danmark vil joine. Hvor vi alle kan støtte hinanden og dele op- skrifter, tips og erfaringer med hinanden. Jeg vil også dukke op et par gange i forløbet og sige hej til jer.

Jeg glæder mig så meget til at tilbringe 4 uger i dit selskab, og er altså begyndt at tælle ned af bare spænding og forventning !

- og high fives fra resten af MK teamet og NETTO

Skal du med?
Tilmeld dig her og sæt kryds i kalenderen den 19. august. Der starter vi!
Piiiist – allerede den 15. august modtager du din kost- og træningsplan og link til den store Facebook gruppe.
Tilmeld

Når du tilmelder dig bootcampen giver du MK lov til at sende dig mails til opstart, under samt efter 4 ugers bootcamp. Husk du altid kan afmelde dig listen, hvis det ønskes.