Michelle Kristensen med MK smoothie
2. jan 2020 Hverdagen med MK

Mine nytårsforsætter og planen for januar

Hej januar! Så kom du alligevel frem igen, selvom dagen i går virkede en smule uoverskuelig at kæmpe sig igennem. Jeg.Drikker.Aldrig.Igen.
I går aftes så jeg mig selv skrive til mit team, at deres boss først kunne overskue at møde kl 10.00 på grund af de skide tømmermænd. Den gode nyhed er, at jeg ved, jeg ikke var alene om at være total nedlagt i går, og det er som om, det er rart at vide, man ikke lider alene. Yes sådan en type er jeg.

Selvom det har været lidt op ad bakke med at komme igennem arbejdsdagen i dag (og arbejdet desværre også fortsætter i aften), så er det også virkelig skønt at være retur til hverdagen igen. Hverdage kan nu også et eller andet. Især når den inkluderer minus 2. dagstømmermænd

Det er forskelligt om folk enten elsker nytårsforsæt eller ser dem som noget Fanden har opfundet. Selv kan jeg godt li’ tanken om, at man bruger tid på at evaluere året der er gået, og tænker over, hvad man gerne vil forandre. Det betyder jo ikke, at man slet ikke må eller kan forandre noget i løbet af året. Det skal man endelig gøre, hvis der er noget, man virkelig gerne vil opnå eller ændre på, men når man tager hul på et nyt år, så er der også noget magisk over det. Det er lidt som at starte på en helt blank side, hvor alt er muligt.

Nogle af de nytårsforsæt som jeg har sat for 2020 startede allerede i slutningen af 2019. Jeg kan da lige starte med at pudse min glorie for sygt! Yes jeg kan også kalde mig en af de røv-artige, som nu har fået fikset en smart måde at lave affaldssortering på. Og så gider jeg ikke skrive mere om det, for selvom det er så vigtigt at snakke om bæredygtighed, og at vi skal passe på naturen, så er der også lidt en tendens til, at folk har lidt for travlt med at proklamere, hvor gode de er. Jeg har selv lige gjort det sammen, smukt…og så fletter jeg næbbet!

Ligesom en del andre danskere tager jeg på sundhedstrip i januar. Altså sådan for alvor. Nul sukker, nul alkohol, nul kaffe, nul tv, nul kød, nul gluten, nul laktose. Synes du det er for meget og jeg er lidt FOR røvsyg nu? Jamen det ville jeg også selv synes, så heldigvis er det en kæmpe løgn. Der er alt for mange, som sætter de mest sindsyge forsæt, hvor planen over hvad de ikke må, er længere end den som skriver det de kan gøre. Det fører til at de skal isolere sig total fra omverdenen for at leve op til målene. Så kan de sidder derhjemme nok så ensomme med deres kogende vand. Det gider vi ikke! Men jeg gider godt skrue ned for indtagelsen af sukker og alkohol i januar. Den har været noget højere i december end normalt og alt handler om balance. Så hvor december var overflod af sødmefyldte sager og sjusser, så er januar mere fyldt op af blomkål og kildevand. I februar kan vi så skrue lidt op for alkohol og de søde sager igen – dog uden at der går december-mood i den.

Derudover har jeg et forsæt som bliver rykket med over fra sidste år. Nemlig at holde mere fri. Det er gået ret fint i 2019. Ja ja jeg kunne da godt være lidt bedre, men i forhold til de forgangne 4 år, så har jeg været meget eksemplarisk i 2019, og  jeg har altså et mål om at blive utrolig god til det i 2020. Jeg starter godt ud. Selvom januar er en af de travleste måneder, så har jeg bestemt mig for at hoppe til Thailand om et par uger. Dels fordi de næste par uger bliver lidt gakkede arbejdsmæssigt, men også for at få ny inspiration og få fyldt energidepoterne op.  Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget. Så hej hej til den pisse irriterende type på instagram, der kommer til at poste solrige billeder.
Jeg har et par andre mål for 2020, men dem holder jeg for mig selv. Det skulle nemlig også være så sundt ikke at sige alt højt :).

Og hvad skal der så ske i januar måned i MK biksen?
Den nye opskriftsbog er jo udkommet og kommet virkelig flot fra start. Det samme er den nye version af MK Universet app’en. Hurra for det.
På lørdag udkommer det nye MK online magasin. Det bliver skønt at få det ud til dig. Magasinet som vi har siddet og kæmpet med i hele november og december. Vi har samlet en masse god viden, opskrifter og inspiration til dig, så du én gang for alle kommer i mål med dine sunde nytårsforsæt. Du kan læse om indholdet i MK online magasinet her. 

På mandag smutter jeg i Aftenshowet for at tale om min nye bog. Du kan se med fra kl 19.00 på DR1.
Tirsdag morgen er jeg igen retur på Go´morgen DK for at give dig tips til den sunde livsstil og onsdag aften smutter jeg i G0 Live (det gamle Go´Aften DK).
Lørdag den 11. januar hopper jeg i Diva og Dario på P4. Du kan lytte med fra kl 14.-16.00.

Derudover begynder vi at gøre klar med de sidste forberedelser til at vores MK online campere skal starte op i weekenden den 11.-12. januar, så de er klar til start den 13. januar. Vi har stadig nogle pladser tilbage på hold 2, så hvis du skal med, så læs mere om indholdet her.


Nogle af de seje MK campere. Se flere før- og efterbilleder her.

På torsdag den 9. januar offentliggør jeg det nye samarbejde med H&M. Det ser jeg virkelig frem til. Mest af alt fordi, det er noget ret så fint sportstøj vi kommer til at vise frem, og som du kan få fingrene i.

Ugen efter skal jeg holde 3 foredrag rundt omkring i landet og gerne have givet online træningscampen som kommer på app’en i februar en ordentlig én på lampen, så den begynder at være færdig og ja – så smutter jeg ellers til Thailand derefter. Og vupti – pludselig blev det februar.

Jeg håber, du er klar til at tage hul på det nye år. Jeg glæder mig til, at vi skal sundhedstrippe den sammen her i januar. Der er noget skønt ved at gøre ting sammen!

Godt nytår!

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Principperne MK Principperne MK Principperne