30. jun 2020 Hverdagen med MK

MK online magasinet – for hele familien

Nu kan vi endelig løfte sløret for, hvad vi har gået og brygget på det seneste stykke tid. Vi åbner nemlig op for forudbestillingen af det nye MK online magasin!

Vi fejrer fødselsdag – og hele din familie er inviteret!

MK biksen har 10 års fødselsdag, og det fejrer vi med en særlig udgave af MK online magasinet. Som noget nyt og særligt for dette nummer, vil der ikke kun være fokus på sunde, lækre opskrifter og spændende sundhedsartikler – dette er nemlig en særlig familieudgave.

MK Magasinet for august fokuserer på, hvordan du kan få en sundere livsstil til at harmonere med en travl hverdag som børnefamilie. For nok er du måske hoppet på sundhedstrip og er blevet hooked på at lave spiralized squash til din kødsauce, men hvad med resten af familien? I dette nummer hylder og favner vi hele familiens sundhed. Vi sætter fokus på, hvordan du som mor eller far, sagtens kan spise sundt og varieret samtidig med, at dine børn også får sund og nærende mad. Du får opskrifter, tips og twists således, at du bliver klædt på til at få sundere mad i dine børn, uden at skulle gå på kompromis med dit eget ”projekt vægttab”.

I MK online magasinet finder du 4 sunde opskrifter med et børnevenligt twist, så I slipper for ræs med ”særkost”. For når alt kommer til alt, gider ingen at lave 2 forskellige retter til aftensmad.
I MK Magasinet vil du også kunne læse om den videnskabelig grund til, hvorfor mange børn har en modstand overfor grøntsager, hvorfor det er vigtigt, at børn spiser fuldkorn og få inspiration til kogebøger, der kan inspirere dig og dit barn til at lave mad sammen.

Et magasin spækket med gode artikler

Udover de børnevenlige twists og familierelaterede indslag, får du også et eksklusivt interview med deltagerne fra DR-programmet ”Fede forhold”, som Michelle i 8 måneder har guidet til en sundere livsstil. Du får også tips til, hvordan du kan inkorporere træning i en presset hverdag, hvordan man kan komme tilbage på den sunde vej efter ferien samt smarte byttehandler i sin kost. Du får også inspiration til oplevelser i den dejlige danske natur samt en smagsprøve på Michelles helt nye bog ’Gør kål på kærestekilo og singlesul’ – den anden bog i historien om Store Sonja!

Eksklusive rouladeopskrifter ved forudbestilling

Som noget helt særligt får du 2 eksklusive rouladeopskrifter med i købet, når du forudbestiller MK Magasinet. Når forudbestillingen stopper d. 22 august, vil disse 2 roulader ikke længere indgå som en del af købet. Så hvis du er vild med kager og søde sager, så er disse roulader måske lige noget for dig. De smager syndigt, men er super sunde! Rouladerne vil også kunne købes i e-bogen ”10 lækre roulader til morgenmad” for 49 kr., men som noget særligt får du altså 2 opskrifter fra e-bogen med helt gratis, når du forudbestiller MK Magasinet.
MK online magasinet koster 49 kr. og kan købes her. Bestiller du inden d. 22.08.2020 får du 2 rouladeopskrifter eksklusivt med i købet. Rouladeopskrifterne modtager du med det samme efter dit køb. Online magasinet får du i din indbakke, når det udkommer d. 22.08.2020.

Klik her for at se en indholdsfortegnelse over, hvad MK online magasinet indeholder.

Har du også set indlægget for vores nyeste familiekostplan, som indeholder nemme og lynhurtige MK-opskrifter for hele familien? Klik her for at læse det.

Rigtig god fornøjelse og velbekomme,

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen