17. mar 2020 Hverdagen med MK

Hej ny hverdag i MK

Klokken er 7:15. Jeg har været vågen siden kl 6:30 i morges. Ikke at det er et tidligt tidspunkt at vågne på og så alligevel. Vi skal bare en uge tilbage før, at en morgenvækning på dét tidspunkt ville indbefatte meget tunge øjenlåg og en drøm om at sove videre. Det var dengang.
For en uge siden skød jeg opskrifter til den nye bog om Store Sonja 2. En proces som altid er ret hård, da der skal laves alt for mange opskrifter på kort tid, hovedet skal holdes koldt, så der ikke opstår fejl, og jeg skal smile uuutrolig sødt til et kamera og håbe på, at efterveerne fra min stressperiode bliver væk, så jeg ikke ligner én, som har været ude på en heftig druktur. Ja, du læste rigtigt: jeg har desværre stadig en tendens til at ophobe meget væske, når min krop bliver stresset. Jeg får store poser rundt om øjnene og generelt væske i hele kroppen. Det gør både ondt i leddene og irriterer mit blik, men jeg forsøger på fineste vis at sige til mig selv, at jeg skal prise mig lykkelig for, at min krop fortæller mig, når den gerne vil have lidt ro.

Onsdag kl 17.00 skød vi de sidste billeder til bogen, og jeg kunne lave endnu et TJEK tegn på den to-do liste, som var lidt for lang med ting som skulle fikses, foredrag der skulle holdes og tv-optagelser der skulle laves de følgende uger. Min kalender var med andre ord presset. Måske endda en tand FOR presset, men jeg holdte humøret oppe, fordi jeg vidste, at der ventede en forlænget weekend til Paris og derefter en ferie til Portugal i april, så alt var fint.

Så sad jeg dér i sofaen onsdag aften. Jeg havde lige tændt for flimmerkassen, efter at have været afskærmet for alle nyhedsmedier i 3 dage, da jeg kun havde fokuseret på at få billederne til bogen i hus. Pludselig var Mette Frederiksen både på DR1 og TV2 med live transmission og jeg fattede ikke hvad der skete, indtil det gik op for mig, at der blev afholdt pressemøde….og på 5 minutter blev Danmark lukket ned. Min kalender gik fra at være møg presset, til at blive tom som aldrig før, på ét sekund. Det var virkelig surrealistisk.

Jeg tror, vi alle synes denne periode er lidt mærkelig. Lidt ubehagelig og især lidt (meget) uvis. Børn elsker rutiner. Så fungerer de bedst. Det samme gælder for voksne. Men lige nu skal både børn og voksne til at finde nye dagligdagsrutiner, som kan holde hovedet koldt og humøret oppe. Det kan være svært og frustrerende, men jeg ved, at det nok skal lykkes.

Ny hverdag i MK

MK – en digital virksomhed

I MK biksen priser vi os lykkelige for, at virksomheden er meget digital. Vi har mistet penge på foredrag der er aflyst, men har ellers være meget heldige. Jo jo, vi kan da godt mærke, at folk ikke bruger så mange penge i disse dage som normalt, men jeg tror på, at det hele nok skal gå. At I ikke pludselig smutter væk, men bliver ved med at tappe ind i MK Universet og købe en opskriftspakke, en online camp, et online magasin eller andet. Hvis jeg stopper med at tro på det, så går jeg i panik, og det har aldrig klædt nogen. Så jeg ser det her som en udfordring for teamet og jeg. At vi stadig bliver nødt til at tænke kreativt (det er vi heldigvis gode til), gøre noget godt og gratis for danskerne derude, ved at tilbyde live sessions og holde snuden i sporet på de projekter, som vi i forvejen havde planlagt, og som vi, også før virus-udbruddet, troede enormt meget på. Så vi ikke går helt i panik og starter på alt mulig nyt. For det er en utrolig dårlig idé.

Vi er faktisk virkelig spændte på alle de nye tiltag, der venter på at komme ud til jer. Og du kan da lige få et lille indblik i, hvad der kommer til at ske i MK biksen de næste uger, og som der heldigvis hele tiden har været planlagt 🙂

  1. Lige om lidt udkommer den længe ventede træningscamp på MK Universet appen. Den camp, som jeg og teamet har knoklet på i uger, så vi kunne tilbyde dig 8 ugers effektiv træning hjemme på stuegulvet. Den camp giver på en måde endnu mere mening nu, end før.
  2. MK online magasinet udkommer i april. Eller det håber jeg, det gør. Vi er pt udfordret af nogle fotodage som er blevet aflyst, men jeg tror, jeg har fundet en fiks idé til, hvordan det kan blive fikset, mens vi alle holder os indenfor.
  3. Der kommer nye opskriftspakker på MK Universet appen. Der kommer pakker med sundere, søde sager samt salater, mmmm.
  4. Som noget helt nyt, er vi ved at give mkuniverset.dk en stor overhaling. Både hvad angår SEO, look, indhold o.a. Vi starter op med, at der kommer en blog op hver dag med sundhedstip, -viden eller en privat hilsen fra mig, som dette indlæg. Så jeg håber, du vil hoppe trofast herind hver dag og læse med.
  5. Nå ja – så har jeg også lige den dersens bog, som jeg skal skrive færdig. Jeg skulle have været på 4 dages skriveophold i Vejle om 10 dage, men det bliver aflyst, så jeg må hive mig selv i rumpetten og skrive færdig herhjemme. Wish me luck :-P!

Derudover laver jeg daglige tiltag på instagram. Alt fra hjemkundskab, live træninger og morgenhilsener findes derinde, så vi kan være sammen på nye måder. Det giver mig meget glæde og energi at lave disse live sessions sammen med jer. Søg på @michellekristensen.dk for at følge mig, hvis du ikke allerede gør det.

Ny hverdag i MK

Så alt i alt skal det hele nok gå – det bliver vi nødt til at blive enige om. Vi skal holde humøret oppe, tage virus-situationen alvorligt, men vi skal også huske at snakke om andre ting, da vi ellers bliver alt for deprimerede og det hjælper på intet.

Noget der hjælper mig virkelig godt i disse dage er, at lave en plan over dagen. Det skal jeg nok komme ind på senere på ugen. Det gør godt i min hjerne. Indtil da kan du måske sætte dig selv et mål om, at du de næste 4 uger vil gøre ekstra gode og sunde ting for dig selv. Fordi du nu har tiden til det, og det er godt at have nogle små mål på de her hjemmegående dage, da der ellers let kan gå Netflix i den, og det bliver 99,9% af danskerne deprimeret af at glo på hele dagen, ugen lang.

MK inspiration til dig

Så lad os være sammen om at udsende fin energi og god sundhedsinspiration til hinanden. Du kan jo for eksempel hoppe ind på “Sund med MK” facebook gruppen. Der er folk SÅ søde og inspirerende inde.

Husk også at tjekke min app ud. Der ligger virkelig mange skønne opskrifter derinde. Både gratis opskrifter, samt opskrifter du kan købe for en fin pris.

Inde på shoppen finder du mine populære MK online camps, e-bøger og online magasiner samt et 8-ugers træningsprogram til stuegulvet, som du i denne periode får 50% rabat på ved at bruge koden ’hjemmetræning’. Du finder e-bogen her: “MK Fitcamp vol. 2“.

Nå ja – du får også 50% på vores populære “Mæt med MKs skyrboller” e-bog med koden ’mætidag’. Koden gælder til d. 31/3 2020.
Du kan læse om indholdet i et blogindlæg her.

Ha´en dejlig tirsdag 🙂

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld