4. okt 2019 Hverdagen med MK

Mæt med MK’s skyrboller

Endelig kom dagen, hvor jeg med STOR stolthed i stemmen kan brøle “DEN ER UUUUUDE!”. I dag er min nyeste e-bog Mæt med MK’s skyrboller ude på shoppen. En e-bog som indeholder 17 opskrifter, som er lavet på den populære skyrbolledej, og ja – den indeholder også den originale opskrift på skyrbollerne. Du får e-bogen helt gratis med, når du forudbestiller det nye MK online magasin, som udkommer den 2. november og koster 49 kr. E-bogen får du dog med det samme, du forudbestiller MK online magasinet.
Hvis du ikke vil have MK online magasinet, så bliver e-bogen også sat til salg på shoppen den 1. november til 49 kr. Billederne her i blogindlægget er alle opskrifter, som du får i e-bogen.

Aldrig har jeg lavet en opskrift, som har været så populær! Før var jeg kendt for at være kvinden, der fik folk til at tabe sig på MK online camps samt var i Go´Morgen DK. Nu er jeg hende med skyrboller, haha. Det har jeg grinet virkelig meget over. Men de er altså også blevet gode. Jeg har mange gange før forsøgt at lave en brødopskrift, som var MK-venlig, men det har aldrig lykkedes mig, at lave en opskrift på boller, som ikke smagte lidt af omelet. Ikke før nu. De her boller smager som brød og også derfor de er blevet så populære, og ja – du kan også lave dem glutenfrie, hvis du ønsker det (det står der mere om i e-bogen). Når du spiser en bolle, så svarer den proteinmæssigt til samme proteinindhold der er i 2 æg og energimæssigt til hvad der er i 2 æg og et stykke frugt. En bolle er dermed meget mere proteinholdig og mættende end en traditionel fuldkornsbolle fra fx. Schulstad. Der er dobbelt så meget protein i en MK skyrbolle, som der er i en fuldkornsbolle. Og det jubler jeg og mange andre over, da protein mætter og jo mere mæt man er, jo mindre mad har man brug for og jo lettere har man ved at sige nej tak til knap så sunde sager og det bliver lettere at nå sit mål om at tabe sig, hvis man har sådan et. Ligeledes indeholder bollerne også mindre kulhydrater i forhold til en traditionel bolle, så den er også god for dig der har PCO eller diabetes.

E-bogen indeholder som sagt 17 opskrifter. Jeg fandt nemlig ud af at man kan møg mange ting med den dej. Man kan lave de traditionelle skyrboller, lave pitabrød, pizzasnegle, pølsehorn, pizza, lagkagebund, æbletærte, æbleskiver osv. Jeg har den vildeste OPTUR over den dej, og det er jeg ikke ene om, for jeg er aldrig blevet tagget så meget i en opskrift på instagram, som jeg er ved de skyrboller. En stor del af den danske befolkning kender til de boller pt, hurra!

Du får fat i e-bogen her. Der går lige et par minutter før du modtager en bekræftelsesmail, hvor der så er et link til downlading af e-bogen. Selve MK online magasinet får du første den 2. november. Det kan du godt glæde dig til. Det bliver spækket med lækkert og inspirerende indhold. Det kan du læse mere om her.

Go´fredag derude. Nu vil jeg pakke til NYC, se et par veninder og ellers gøre klar til at smutte afsted til The big apple i morgen. Jeg håber, du vil kunne li´e-bogen og ikke mindst det nye MK online magasin, når det udkommer den 2. november.

Tak for du læste med, og hurra for skyr<3

Xx Michelle

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK Nyhedsbrev



Tilmeld