Træthed
28. jan 2019 Ikke-kategoriseret

Tips til at komme tidligt op at træne

Engang var jeg det vildeste A-menneske. Så ramte jeg 30’erne, og SÅ blev mine øjenlåg tunge, når vækkeuret ringede kl 5.30, og det er de stadig den dag i dag. Men når alt kommer til alt, så elsker jeg simpelthen, når jeg får træningen i hus inden arbejdsdagen starter. Der giver en god energi resten af dagen, og derudover er det ret skønt, at jeg så ikke skal tænke på træning resten af dagen.

Min hverdag, og måske også din hverdag, er enorm stillesiddende. Derfor er træning ekstra vigtig for mig. Det er her jeg har min alene-tid, hvor ingen kan forstyrre mig, og hvor jeg gør noget godt for mig selv. Ja, faktisk er det min daglige wellness ud over de ritualer, jeg har med at sluge mine kosttilskud og smøre en hulens masse creme i bøtten.

Folk der træner, bliver generelt bedre til at håndtere pres i hverdagen samtidig med, at de får lyst til at spise sundere. Hvis du er personen, der pt. hader at træne, men alligevel ønsker at komme i gang, så er det måske morgentræningen du skal kaste dig ud i. Så er skidtet overstået som det første på dagen, og så skal du ikke tænke mere på det. Men det kræver sin mand/kvinde at komme op, før fårene fiser første gang, som min mormor aka Smøgdronningen vil sige, når man skal virkelig tidlig op! Her får du mine tips til at tage røven på den varme dyne.

Læg dit vækkeur ude på gulvet
Sæt vækkeuret og læg det ud på soveværelsegulvet, så du skal rejse dig fra sengen, når det ringer. Så er det ligesom umuligt at snooze :).

Lav en aftale med en veninde
Det er altid en god idé at have en tidlig morgenaftale med en veninde, så du ved, at der står en og venter på dig. Det er også sjovere at træne med en veninde frem for at træne alene.

Giv dig selv en fortjeneste i form af en 20’er
Hver gang du har overstået en morgentræning, så lægger du en 20’er i en sparegris. Hvis du ikke har medlemskab til et træningscenter, så sparer du en del penge. Dem kan du jo lige så godt putte i en sparegris til den dag, du mener, at du har fortjent en gave for dit træningsflid.

Læg tøjet frem om morgenen
Det handler om at gøre det så let for dig som muligt tidligt om morgenen. Læg løbetøjet frem på gulvet aftenen før, så du kan hoppe direkte i det og komme ud af døren.
Jeg håber, at du er klar til at tage røven på den der (ret så dejlige) dyne 3 gange om ugen. Især hvis du husker at hoppe i seng til tiden, så er det virkelig dejligt at få træningen i hus som noget af det første.

Go´træning! Hvis du mangler inspiration til dit træningsprogram, så kan du finde 15 minutter her, eller hvad med en hurtig omgang Tabata?

Xx Michelle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen