Aftensmad Frokost Salater

Cæsarsalat med parmesanchips

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 3

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.7 3
2 person

Salat

2 person

Parmesanchips

2 person

Dressing

2 person
  • 2 stk. grovbolle

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Skær kyllingebrystet i skiver, hak estragon, og rør begge dele sammen med citronskal, salt og peber i en skål.

3. Kom kyllingestykkerne på en varm pande med lidt olie og steg dem i 4-6 minutter, alt efter hvor store stykkerne er.

4. Rør parmesanost og chiafrø sammen i en skål og fordel massen ud over en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 15 minutter til det er gyldent.

5. Kom alle ingredienserne til dessingen sammen i en skål og rør dem sammen. Hvis du vil have dressingen mere flydende, så kom lidt mælk i.

6. Skær grøntsagerne ud i ønskede størrelser. Damp evt. broccolibuketterne og kom grøntsagerne sammen med dressingen, kyllingestykkerne og drys med parmesanchips.

7. Sund version: Spis salaten med en grovbolle pr. portion.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld