En bid af paradis
2. lag: Crunch
- 2 håndfuld saltede peanuts
3. lag: Banan creme
- 2 stk. bananer
- 240 g cashewnødder (lagt i blød i vand i min. 30 min.)
- 2 spsk. kokosolie
- 1/8 tsk. stevia maxsød
- 1/4 tsk. vaniljepulver
4. lag: Peanutbutter creme
- 2 spsk. crunchy peanutbutter
- 6 stk. juicy dadler (uden sten)
- 6 spsk. vand
Topping
- 100 g mørk chokolade 85%
1. 1. lag: Kør alle mandlerne til mindre stykker i en foodprocessor og kom herefter dadlerne i sammen med kakaopulveret og kør det hele sammen til en ensartet masse. Tryk massen ned i en beklædt springform, og tryk bunden så ensformig som mulig.
2. 2. lag: Drys peanuts ovenpå bunden. Jeg har drysset dem hele på, men du kan også hakke dem.
3. 3. lag: Hæld vandet fra cashewnødderne og kom alle ingredienserne ned i en blender (kom bananerne ned i blenderen først), og blend cremen sammen til en ensartet masse. Den skal gerne være helt cremet. Det kræver dog din blender er god. Kom cremen ovenpå peanuts og smør det ud, så det dækker hele overfladen.
4. 4. lag: Kom alle ingredienserne ned i blenderen og blend det sammen, og kom peanutbutter cremen ovenpå banan creme.
5. Topping: Hak chokolade og drys det ovenpå kagen så den dækkes helt. OBS! Hvis du skal have den klar til i aften, så vent med chokoladen, da kagen skal en tur i fryseren.
6. Kagen sættes på køl natten over eller kom den i fryseren i 1-2 timer, så den er klar til servering i aften.
Tip
Denne kage kan fryses. Men hvis du ved, at du kommer til at tage et par stykker kage op ad gangen, så husk at skære den i stykker, inden du kommer kagen i fryseren. Så du ikke skal tage hele kagen op bare for at få 1 stykke kage.