Brød Dessert og sødt

Fastelavnsbolle med mango-passionskompot

Hvem havde troet, at det ville lykkes os at lave en fastelavnsbolle, som kan prale af at være rig på proteiner sammenlignet med den originale variant og dermed også mætte i længere tid, mens smagen stadig er i top? Den er god nok! Her får du opskriften på en fastelavnsbolle med mango-passionskompot.

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
6 stk

Søde hytteboller

6 stk

Remonce

6 stk

Mango-passionskompot

6 stk

Creme

6 stk

Pynt (kan undlades)

1. Tænd ovnen på 175 grader, varmluft.

2. Kom alle ingredienserne til de søde hytteboller op i en skål, og blend det hele sammen til det får en ensartet konsistens. Lad dejen trække i 10-15 minutter.

3. Kom mandlerne til remoncen op i en minihakker eller foodprocessor, og kør dem til de er helt finthakket. Kom så smør, honning og kanel deri, og kør det sammen til en ensartet masse.

4. Kom bagepapir på en bageplade. Kom lidt koldt vand på dine hænder og form 6 runde boller af bolledejen. Bag i ca. 20-25 minutter. Lad bollerne køle af.

5. Skær mango i små tern. Kom mangotern, passionsfrugt, vaniljepulver og honning op i en kasserolle, og lad det koge sammen i 5 minutter. Lad mango-passionskompotten køle af.

6. Pisk ingredienserne til mascarponecremen sammen.

7. Halver bollen på langs og smør 1 tsk. af remoncen ud i bunden af hver bolle. Fordel derefter cremen og mango-passionskompotten i bollerne.

Tip

Opbevar fastelavsbollerne på køl i 2-3 dage.

MK Universet

MK NyhedsbrevTilmeld
MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen