Dessert og sødt

Fyldte chokoladekugler

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
14 stk

Fyld

14 stk

Overtræk

1. Kom abrikoser og vand i en skål, og lad det trække i minimum 30 minutter. Hæld derefter vandet fra.

2. Kom alle ingredienserne til fyldet i en foodprocessor eller blender, og kør det sammen til en ensartet masse. Husk, at hvis din blender ikke har en smal bund, eller din foodprocessor ikke har en lille skål, så skal du lave dobbeltportion eller bruge en stavblender, da massen ellers vil lægge sig op ad siderne på blenderen. Kom massen i køleskabet i en time.

3. Smelt chokoladen. Form 14 kugler, og kom hver en kugle ned i chokoladen.

4. Kuglerne er lidt fedtede, men det kan godt lade sig gøre at dyppe dem. Hvis der er mere chokolade tilbage, så lad kuglerne størkne, og dyp dem i chokoladen igen, så de får et dobbelt lag. Så er chokoladen dejlig tyk, mums!

Tip
Opbevares på køl.

MK Universet

MK Universet appen MK Universet appen MK Universet appen