Aftensmad Frokost Sommeropskrifter Vegetarisk

Knasende pastasalat

Average rating 4.5 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

4.5 2
1 portion

Pastasalat

1 portion

Topping

1. Skær broccolien i mindre stykker. Kom broccoli og bønnepasta op i en gryde med kogende vand, kog i 5 minutter, og hæld derefter vandet fra.

2. Sund version: Start med at komme fuldkornspastaen i kogevandet, og tilsæt bønnepasta efter 3-4 minutter.

3. Imens pastaen koger, svitser du spinaten på en pande med olie, til den falder sammen.

4. Tilsæt så tomaterne, salt og peber, og steg det hele i et par minutter.

5. Skær de friske sukkerærter ud i mindre stykker. Kom bønnepasta, broccoli, spinat og tomater op i en skål, og kom herefter sukkerærter og granatæblekerner i.

6. Spis den sprøde pastasalat toppet med revet parmesanost.

MK Universet

MK Nyhedsbrev



Tilmeld