1 portion
Pastasalat
- 100 g broccoli
- 60 g linse-, bønneeller kikærtepasta, ukogt
- 30 g linse-, bønneeller kikærtepasta, ukogt
- 40 g fulkornspasta, ukogt
- 60 g kogte kikærter
- 75 g frisk spinat
- 1 spsk. olivenolie
- 6 stk. cherrytomater
- 1/2 tsk. salt
- peber
- 50 g sukkerærter
- 50 g granatæblekerner
1 portion
Topping
- 20 g parmesanost, revet
1. Skær broccolien i mindre stykker. Kom broccoli og bønnepasta op i en gryde med kogende vand, kog i 5 minutter, og hæld derefter vandet fra.
2. Sund version: Start med at komme fuldkornspastaen i kogevandet, og tilsæt bønnepasta efter 3-4 minutter.
3. Imens pastaen koger, svitser du spinaten på en pande med olie, til den falder sammen.
4. Tilsæt så tomaterne, salt og peber, og steg det hele i et par minutter.
5. Skær de friske sukkerærter ud i mindre stykker. Kom bønnepasta, broccoli, spinat og tomater op i en skål, og kom herefter sukkerærter og granatæblekerner i.
6. Spis den sprøde pastasalat toppet med revet parmesanost.