Mættende morgenvafler
Du kan lave vaflerne her mere søde med hokkaidogræskar eller honning, men prøv dem lige først som de er her. Du kan også lave dem til salte vafler, der er geniale til aftensmaden med laks og avocado ovenpå. Og sidst men ikke mindst kan du komme en klat skyr ovenpå og drysse med frugt til en overdådig weekend morgenmad.
- 2 stk. banan
- 2 håndfuld frisk spinat
- 1 dåse kikærter (kogte)
- 5 stk. æg
- 1 tsk. bagepulver
- 1 tsk. spirulina (kan undlades)
- 2 spsk. fiberhusk
- 1 dl havregryn
- 2 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
- 1/4 tsk. salt
- 1 spsk. akaciehonning
- 1/4 tsk. stevia (kan undlades og i stedet tilsættes 1 ekstra spsk honning)
- 2 spsk. smør til vaffeljern
1. Tænd for dit vaffeljern.
2. Kom alle ingredienserne ned i din blender og kør ingredienserne sammen til en ensartet masse.
3. Kom herefter lidt fedtstof på dit vaffeljern, og derefter en stor klat dej derpå. Jeg har brugt et belgisk vaffeljern, så vær OBS på, at hvis du bruger et vaffeljern, som laver hjerteformede vafler, så får du ikke 10 stk.
4. Steg vaflerne i 2-3 min og voilá – så er der vafler.
5. Spis dem med marmelade, skyr og bær på, eller hvad du lige har lyst til.
Tip
De kan fryses.